DogusClk Decapat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2024 #81 Vınnnn dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 2.yöntemde açmak için Regedit'ten bir şeyler yapıyor. Onları yapın sonra adımları tekrarlayın. Genişletmek için tıkla... Regeditten bahsedilen ayarı açtığımda otomatik olarak agresif olarak açık geldi belki de agresifteydi zaten ama gözükmüyordu sadece bilmiyorum
Vınnnn dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 2.yöntemde açmak için Regedit'ten bir şeyler yapıyor. Onları yapın sonra adımları tekrarlayın. Genişletmek için tıkla... Regeditten bahsedilen ayarı açtığımda otomatik olarak agresif olarak açık geldi belki de agresifteydi zaten ama gözükmüyordu sadece bilmiyorum
Vınnnn Hectopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 4.999 Çözümler 87 17 Nisan 2024 #82 DogusClk dedi: Regeditten bahsedilen ayarı açtığımda otomatik olarak agresif olarak açık geldi belki de agresifteydi zaten ama gözükmüyordu sadece bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Öyledir büyük ihtimal.Onu garanti edilene karşı agresife alıp oyuna girin.
DogusClk dedi: Regeditten bahsedilen ayarı açtığımda otomatik olarak agresif olarak açık geldi belki de agresifteydi zaten ama gözükmüyordu sadece bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Öyledir büyük ihtimal.Onu garanti edilene karşı agresife alıp oyuna girin.
DogusClk Decapat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2024 #83 Syntax Error dedi: Anakartınıza göre değişir. Genişletmek için tıkla... Anakartım Anakart: Asus Prime H610M-K DDR4 3200(OC) m.2 mATX Anakart 1700p
Syntax Error dedi: Anakartınıza göre değişir. Genişletmek için tıkla... Anakartım Anakart: Asus Prime H610M-K DDR4 3200(OC) m.2 mATX Anakart 1700p
Dwues Centipat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2024 #84 Vınnnn dedi: Ekran kartıyla turbo boostun alakası yok.Turbo boost işlemciyi hızlandırır. Genişletmek için tıkla... Pardon doğru söylüyosun unuttuğum için yanlış söyledim peki işlemcinin bios ayarlarından turbo boost açıp işlemcinin mhz yükselip fayda gösterirmi? (kusura bakma yanlış yazmışım.
Vınnnn dedi: Ekran kartıyla turbo boostun alakası yok.Turbo boost işlemciyi hızlandırır. Genişletmek için tıkla... Pardon doğru söylüyosun unuttuğum için yanlış söyledim peki işlemcinin bios ayarlarından turbo boost açıp işlemcinin mhz yükselip fayda gösterirmi? (kusura bakma yanlış yazmışım.
DogusClk Decapat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2024 #85 Vınnnn dedi: Öyledir büyük ihtimal.Onu garanti edilene karşı agresife alıp oyuna girin. Genişletmek için tıkla... Tekrar bi giriyorum oyuna ölüm kalım gireceğim fps değerlerine bakmak için
Vınnnn dedi: Öyledir büyük ihtimal.Onu garanti edilene karşı agresife alıp oyuna girin. Genişletmek için tıkla... Tekrar bi giriyorum oyuna ölüm kalım gireceğim fps değerlerine bakmak için
Vınnnn Hectopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 4.999 Çözümler 87 17 Nisan 2024 #86 DogusClk dedi: Anakartım Anakart: Asus Prime H610M-K DDR4 3200(OC) m.2 mATX Anakart 1700p Genişletmek için tıkla... Advanced CPU Settingse girin.Advanced cpu yazıyor olması lazım.Ordan intel turbo boostu açın. Açarsanız baya fayda eder. Dwues dedi: Pardon doğru söylüyosun unuttuğum için yanlış söyledim peki işlemcinin bios ayarlarından turbo boost açıp işlemcinin mhz yükselip fayda gösterirmi? (kusura bakma yanlış yazmışım. Genişletmek için tıkla...
DogusClk dedi: Anakartım Anakart: Asus Prime H610M-K DDR4 3200(OC) m.2 mATX Anakart 1700p Genişletmek için tıkla... Advanced CPU Settingse girin.Advanced cpu yazıyor olması lazım.Ordan intel turbo boostu açın. Açarsanız baya fayda eder. Dwues dedi: Pardon doğru söylüyosun unuttuğum için yanlış söyledim peki işlemcinin bios ayarlarından turbo boost açıp işlemcinin mhz yükselip fayda gösterirmi? (kusura bakma yanlış yazmışım. Genişletmek için tıkla...
Syntax Error Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1.687 Çözümler 10 17 Nisan 2024 #87 Vınnnn dedi: Advanced CPU settingse girin. Advanced CPU yazıyor olması lazım. Oradan Intel Turbo Boost'u açın. Açarsanız bayağı fayda eder. Genişletmek için tıkla... Evet Boost buradan açılıyor. Fakat genelde açık olarak geliyor. O yüzden oradan kapalı olacağını pek düşünmesemde garantiye almak gerek.
Vınnnn dedi: Advanced CPU settingse girin. Advanced CPU yazıyor olması lazım. Oradan Intel Turbo Boost'u açın. Açarsanız bayağı fayda eder. Genişletmek için tıkla... Evet Boost buradan açılıyor. Fakat genelde açık olarak geliyor. O yüzden oradan kapalı olacağını pek düşünmesemde garantiye almak gerek.
DogusClk Decapat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2024 #88 Vınnnn dedi: Advanced CPU Settingse girin.Advanced cpu yazıyor olması lazım.Ordan intel turbo boostu açın. Açarsanız baya fayda eder. Genişletmek için tıkla... Hocam bi ölüm kalım girdim size değerleri atıyorum
Vınnnn dedi: Advanced CPU Settingse girin.Advanced cpu yazıyor olması lazım.Ordan intel turbo boostu açın. Açarsanız baya fayda eder. Genişletmek için tıkla... Hocam bi ölüm kalım girdim size değerleri atıyorum
Vınnnn Hectopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 4.999 Çözümler 87 17 Nisan 2024 #89 DogusClk dedi: Hocam bi ölüm kalım girdim size değerleri atıyorum Genişletmek için tıkla... Hocam eğer hala benzerse malwarebytes ile virüs taraması yapmanız iyi olur.Ne olur ne olmaz.
DogusClk dedi: Hocam bi ölüm kalım girdim size değerleri atıyorum Genişletmek için tıkla... Hocam eğer hala benzerse malwarebytes ile virüs taraması yapmanız iyi olur.Ne olur ne olmaz.
DogusClk Decapat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2024 #90 Syntax Error dedi: Evet Boost buradan açılıyor. Fakat genelde açık olarak geliyor. O yüzden oradan kapalı olacağını pek düşünmesemde garantiye almak gerek. Genişletmek için tıkla... Biostan bi kontrol sağlayacağım şimdi onu da
Syntax Error dedi: Evet Boost buradan açılıyor. Fakat genelde açık olarak geliyor. O yüzden oradan kapalı olacağını pek düşünmesemde garantiye almak gerek. Genişletmek için tıkla... Biostan bi kontrol sağlayacağım şimdi onu da