Valorant'ta 21 yaş üzeri yüksek toxic kitlesi

Toxic oyuncunun çok olduğu kısma katılıyorum. Yazında da belirttiğin gibi hayatta bir başarısı olmayan insanlarla oynamak istemiyorsan ya Aim'ini geliştirip üst ranklara çıkıp chill oyunlar oynayacaksın ya da iyi seviyede İngilizce öğrenip Frankfurt serverinde yabancılarla oynayacaksın. Maalesef ülkedeki oyuncu kitlesini geliştirmeye yönelik bir proje gelmiyor aklıma

AHAHAHA.
Sağlıklı bir insan durduk yerde oyunda küfür edermi?
Siz şuanda küfür eden insanları mı savunuyorsunuz?
Okuduklarımı anlamadınız galiba,ben zaten mute atıyorum fakat genede küfür hakaret duymak istemiyorum.
?

"Mute" diye bir tuş var kullanınca hiç rahatsız olmuyorsun. Bana oyunda küfür edene "muteledim ağla" diyorum. Kuduruyor kendi kendine . İki kişinin küfürleşmesini izlemek daha da komik .

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çünkü ekonomik durumu iyi,eğitimli ve görece düzgün bir insan neden direkt küfür hakaret etsin?

Mutelediysen zaten duymuyorsun demektir. Sen Riot şirketinde yardımcı başkan mısın duymak istemiyorum diyorsun. Senin harbi sıkıntıların var.

@bertony gayet mantıklı bir cevap vermiş, ne onlara sağlıklı demiş ne de küfür edenleri savunmuş. İmla kurallarını yok saymanı hala dinmeyen öfkene veriyorum da çok istiyorsan git suç duyurusunda bulun veya Riot Games'e anlat durumu. Mute çoğu kişi için işlevsel bir özellik.

Mutelediysen zaten duymuyorsun demektir. Sen Riot şirketinde yardımcı başkan mısın duymak istemiyorum diyorsun. Senin harbi sıkıntıların var.
Ben oyun oynarken küfür hakaret ve beni rahatsız edici birşey duymak istemediğimi söyledim.
Bunu istemek suçmu?
Bence senin sıkıntıların var.Nasıl olurda küfür ve hakaret edenlerden rahatsızlık duyduğumu belirtmek benim 'harbi sıkıntılı' birisi yapabilir?AAHAHAHHA
Küfür hakaret ediyorlar,psikolojisi normal bir insan küfür ve hakaret edermi?

Çünkü ekonomik durumu iyi, eğitimli ve görece düzgün bir insan neden direkt küfür hakaret etsin?

Yok, şahsen ben eğitimliyim oyunlarda büyüğüme küçüğüme nasıl davranılması gerektiğini bilirim. Ekonomik durumumda genele göre iyi veya kötü fark etmez. Ama oyuna girdiğimde senin gibiler radarıma girince bende pamuk kalbimin arkasından toxic, her dakika söven birine dönüşüyorum. İki türlü de haksızsın bence zorlama ve yazılanları yarın sakin bir kafa ile oku geç olmuş zaten. İyi geceler sana.

Küfür hakaret eden bir insanın sizce psikolojik durumu normal mi?
Ben böyle basit küfür ve hakaretler duymuyorum,bayağı bayağı detaylı küfür ediyorlar valorantta.

Küfür hakaret eden bir insanın sizce psikolojik durumu normal mi?
Ben böyle basit küfür ve hakaretler duymuyorum, bayağı bayağı detaylı küfür ediyorlar Valorant'ta.

Kanka sen hala olaya tek taraflı bakıyorsun. Bak biz onlar haklı sen haksızsın demiyoruz. İki tarafta haksız diyoruz. Sen böyle yaptıkça karşı taraftan daha beter duruma düşüyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…