Valorant'ta 2K'da 144 FPS almak için ekran kartı önerisi

İş görecek bir video, teşekkürler hocam.
Rica ederim, kusura bakmayın biraz fazla kart önerisi sunmuşum, RX 6500 XT bence f/p olduğundan ona bakmanız daha makul olur, diğer kartları yazma sebebim VRAM darboğazı olur mu diye düşündüm, videoda görmemişim. NVIDIA istiyorsanız, bulabilirseniz 1650 Super, sıfır olarak da 3050 bakabilirsiniz.

İşlemcisi 5500 ekran kartı 560 olan bir arkadaşım vardı FPS'yi sorduğumda 120 diyordu düşük ayarlarda sizde 5600 ve 5700 olduğu için 144'e çıkabilir ama bu ortalama FPS olur yani en düşük 90ları görürsünüz maç sırasında.
RX570 kullanan abim var ortalama 200 alıyor oda 10400F ile
(Çok fazla tanıdığım kişide söylediğiniz kart olduğunu söyledim bende valorantçıyım arkadaş ortamım çok orada bu yüzden çok tandığım var kullanan)

Aslında bu konuda başkası sorsa fikir verebilecek kadar fazla donanım kullandım hocam. Ama sıkıntı şu ki bu kartlar eski veya düşük kaldığı için uzun zamandır bunlarla deneme yapmadım. Aşağı yukarı ne gerektiğini biliyorum. Sizin fikirlerinizi de harmanlayıp minimuma yönelme peşindeyim. Çoğu kişi %1 FPS bazında da düşünerek 6600 tarzı kart öneriyor. FPS oyununda bu önemli olduğu için öneriler doğru ama ben average peşindeyim. %1 için bakarsak gereksiz harcama yaptıracak bize. Yer yer ayar değişir drop da önleriz. Minimum ayara çekince 5000 serisi işlemciler zaten görüntü veren kart taksanız yine 100 FPS'i zorlatır

Teşekkür ederim hocam. En güvendiğim şey kullanıcı deneyimidir zaten. Mümkün olduğunda RX 570, GTX 1060 aralığını düşmemek gerekiyor gibi. Mümkünse RX 580 üzeri bakılabilir o zaman.

Çok haklısınız hocam, ben de daima average kısmına bakıyorum FPS olarak, mininal olarak benim tavsiyem RX 6500 XT hocam, 2. ele girmeyi düşünüyorsanız seçenekler var bayağı, ki siz de biliyorsunuzdur eş değer kartları, lakin direkt sıfır alalım derseniz dediğim kartı alabilirsiniz. Tabii AMD piyango olduğu için gönül rahatlığıyla, %100 tavsiye edemesem de bir sorun çıkmayacağını umuyorum, zaten Wattman ile karşılaşırsanız yapacaklarınız belli aşağı yukarı, bunlarla uğraşabilirim diyorsanız alabilirsiniz.

RX 570'ten 6900 XT'ye sayısız AMD kartım da oldu hocam. Az uğraşmadık. DDU ile stabil driver, UV, xmp yerine normal OC yapma vs. hepsini yaparız artık gerekirse, sağolun

RX 570'ten 6900 XT'ye sayısız AMD kartım da oldu hocam. Az uğraşmadık. DDU ile stabil driver, UV, xmp yerine normal OC yapma vs. hepsini yaparız artık gerekirse, sağolun
Siz sağolun hocam, iyi oyunlar dilerim, benim hiç AMD kartım olmadı ama fiyat performans olarak uygunsa alabileceğim kartlar var içlerinde.

Siz sağolun hocam, iyi oyunlar dilerim, benim hiç AMD kartım olmadı ama fiyat performans olarak uygunsa alabileceğim kartlar var içlerinde.
Biraz öcü gibi bakılıyor hala AMD'ye, o yüzden de piyasası düşük, bakmayın bazen işimize geliyor
Önemli olan bence de F/P. Aynı fiyat olursa benim de tercihim Nvidia oluyor o ayrı. Wattman'lara rağmen pişman eden AMD kartım olmadı ama

Biraz öcü gibi bakılıyor hala AMD'ye, o yüzden de piyasası düşük, bakmayın bazen işimize geliyor
Evet benim de endişem oluyor her zaman o konuda.
Önemli olan bence de F/P. Aynı fiyat olursa benim de tercihim Nvidia oluyor o ayrı. Wattman'lara rağmen pişman eden AMD kartım olmadı ama
Yani benim de belki AMD sempatim var biraz ondan olabilir bu isteğim.

Evet benim de endişem oluyor her zaman o konuda.

Yani benim de belki AMD sempatim var biraz ondan olabilir bu isteğim.
Haksız değil endişeniz, halen var o tarz sıkıntılar. AMD düzeltmek için biraz daha çabalasa iyi olacak. 7000 serisini bilmiyorum ama umarım düzelmiştir. Neyse şirketten dava yemeden kaçalım yavaştan bence hocam

Hayırlısı, şaka bir yana RX 6000 ve 7000 serisinin referans tasarımına düştüm, sırf o yüzden bile alasım geliyor param olsa. Şaka bir yana gününüz güzel geçsin, iyi oyunlar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…