Valorant'ta 32 ping iyi mi?

Yalan borcunuz yok ama yalan söylüyorsunuz.

Hafızam gayet yerinde. Bütün arkadaşlarım Valorant'taki ping sorunundan şikayetçiydi. Ben CS:GO'da 20-30 ping aldığımı biliyorum. Ve arkadaş 32 ping iyi mi deyince bende Valorant için normal dedim.

Hafızam gayet yerinde. Bütün arkadaşlarım Valorant'taki ping sorunundan şikayetçiydi. Ben CS:GO'da 20-30 ping aldığımı biliyorum. Ve arkadaş 32 ping iyi mi deyince bende Valorant için normal dedim.

Türkiye sunucuları olan topluluk serverlarına girmişsiniz siz muhtelemelen rekabetçi maçlardaki pinginizi söyleyin.

Türkiye sunucuları olan topluluk serverlarına girmişsiniz siz muhtelemelen rekabetçi maçlardaki pinginizi söyleyin.

Hocam toplulukta 5 ping alıyorum ben arkadaş atamasada ben çektiğim SS'lerden birkaç tane atacağım.

Hocam CS de 20 ping mi?

CS:GO'da 20 ping ile oynuyorsanız yurtdışındasınızdır Türkiye'deki Valorant sunucusuna 200 ping almanız normal.

Aynen bende Mars'ta yaşıyorum çaktınmı CS'de 1 ping alıyorum.

Türkiye de CS de 20 ping almak imkansız konum dolayısıyla demek ki yabancı devlettesiniz bu zaman da zaten Valorant Türkiye sunucusunda 200 ping normal. Düzeltme: Hocam yanlışlıkla skora mı bakıyorsunuz?

Türkiye'den CS:GO sunucularına 23 ms alınabiliyor. Bunu söyleyen kişi videoyun TurkNet'in sponsor olduğu.
Bursa'da VDSL2 kullanıcısıym. Oyunda 30-35 arası görüyorum. Buyurun paşalar CS:GO sunucusuna ping testi.

Fiber geldiğinde 26-29 ms arası kadar düşecek.

Hocam toplulukta 5 ping alıyorum ben arkadaş atamasada ben çektiğim SS'lerden birkaç tane atacağım.

Topluluk da normal değerler bende 7 alıyordum galiba rekabetçi önemli olan bence.
Sizdemi Valorant da 1000 ping alıyorsunuz acaba.

SS'lere göz atıyorum daha düşüğünü bulursam atacağım bir tane 42 pingli olması lazım. 45'den düşük pingte var ama 5 bin tane SS içinden onu bulmaya uğraşamayacağım 3 pingin hesabını yapmayız herhalde.

Not: İnternet TurkNet 16Mbps.

Dosya Ekleri

• 20210501011711_1.jpg
    137,8 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…