Selam. Bütün ekipmanları topladım sıra ayarlarda. Razer BlackShark V2 kullanıyorum. Valorant oynarken bu kulaklığın 7.1 özelliğini açsammı yoksa açmasammı daha iyi ses kasarım. Çünkü forumlara baktım bazısı kapa diyor bazısı aç. Ben de direk konu açayim dedim.
Merhabalar, Yaklaşık 8 yıldır Razer ekipmanları kullanıcısıyım. Razer'in bir çok ekipmanını kullandım. Son olarak Razer BlackShark serisini kullanmaya başladım. Şuanda kullanmakta olduğum cihaz Razer BlackShark V2. Gelelim konumuza, ben oyun ve müzik tarafında seslere takıntılı biriyim. Bir...
Selam. Bütün ekipmanları topladım sıra ayarlarda. Razer BlackShark V2 kullanıyorum. Valorant oynarken bu kulaklığın 7.1 özelliğini açsammı yoksa açmasammı daha iyi ses kasarım. Çünkü forumlara baktım bazısı kapa diyor bazısı aç. Ben de direk konu açayim dedim.
Ben eskiden kulaklıkla oynuyordum nereden geldiğini anlıyordum şimdi kulaklıksız oynuyorum nereden geldiğini anlayabiliyorum bence yetenekliysen (ses kasma konusunda) hiç gerek yok tabii fark var mı tabii ki
Not: Yeni kulaklık alacaksan ama 7.1 olursa daha iyi olur.