MustafaYelek Femtopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2022 #1 Valorant, LoL gibi oyunlarda ortalama 70 80 FPS almama rağmen Minecraft'ta 10 FPS'in üstüne çıkamıyorum. Ne denediysem olmadı yardımcı olur musunuz?
Valorant, LoL gibi oyunlarda ortalama 70 80 FPS almama rağmen Minecraft'ta 10 FPS'in üstüne çıkamıyorum. Ne denediysem olmadı yardımcı olur musunuz?
aydos Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 2.735 Makaleler 1 Çözümler 13 5 Mart 2022 #2 Minecraft aslında çok hafif bir oyun değil bilinenin aksine. Kaç chunkta hangi ayarlarda ve hangi sürümde oynadınız Minecraft'ı? Artı 0 Eksi
Minecraft aslında çok hafif bir oyun değil bilinenin aksine. Kaç chunkta hangi ayarlarda ve hangi sürümde oynadınız Minecraft'ı?
yusuf0742 Decapat Katılım 17 Ekim 2021 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2022 #3 MustafaYelek dedi: Valorant, LoL gibi oyunlarda ortalama 70 80 FPS almama rağmen Minecraft'ta 10 FPS'in üstüne çıkamıyorum. Ne denediysem olmadı yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Minecraft'ta ekran kartı olarak islemcinin ekran kartını görüyor olabilir ona bir bakın derim. MustafaYelek dedi: Valorant, LoL gibi oyunlarda ortalama 70 80 FPS almama rağmen Minecraft'ta 10 FPS'in üstüne çıkamıyorum. Ne denediysem olmadı yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... F3'e basıp sağdaki yerde görünür ekran kartı. Artı 0 Eksi
MustafaYelek dedi: Valorant, LoL gibi oyunlarda ortalama 70 80 FPS almama rağmen Minecraft'ta 10 FPS'in üstüne çıkamıyorum. Ne denediysem olmadı yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Minecraft'ta ekran kartı olarak islemcinin ekran kartını görüyor olabilir ona bir bakın derim. MustafaYelek dedi: Valorant, LoL gibi oyunlarda ortalama 70 80 FPS almama rağmen Minecraft'ta 10 FPS'in üstüne çıkamıyorum. Ne denediysem olmadı yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... F3'e basıp sağdaki yerde görünür ekran kartı.
OnlyNess Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 1.278 Çözümler 6 5 Mart 2022 #4 OptiFine kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Revainer Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.419 Çözümler 17 Yer Melankolia Müzik Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2022 #5 Ayarlar çok önemli minecraft'ta. Artı 0 Eksi
Bsd Kaymak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 3.216 Makaleler 2 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2022 #6 Focus problemi olabilir, Hybrid Graphics kullanıyorsanız dahili ekran kartına geçiş yapılmış olabilir... Detaylı bir log gerekiyor, ki log atmadığınıza göre yorum yapamayacağız maalesef. Artı 0 Eksi
Focus problemi olabilir, Hybrid Graphics kullanıyorsanız dahili ekran kartına geçiş yapılmış olabilir... Detaylı bir log gerekiyor, ki log atmadığınıza göre yorum yapamayacağız maalesef.
Liquido Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2014 Mesajlar 1.524 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2022 #7 Java sürümünde daha fazla performans sıkıntısı mevcut. Windows Store sürümünde daha fazla FPS alırsınız. Artı 0 Eksi
Java sürümünde daha fazla performans sıkıntısı mevcut. Windows Store sürümünde daha fazla FPS alırsınız.
KS KS MustafaYelek Femtopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2022 #8 yusuf0742 dedi: Minecraft'ta ekran kartı olarak islemcinin ekran kartını görüyor olabilir ona bir bakın derim. F3'e basıp sağdaki yerde görünür ekran kartı. Genişletmek için tıkla... İşlemci ekran kartı kullanıyormuş nasıl değiştirebilirim? Artı 0 Eksi
yusuf0742 dedi: Minecraft'ta ekran kartı olarak islemcinin ekran kartını görüyor olabilir ona bir bakın derim. F3'e basıp sağdaki yerde görünür ekran kartı. Genişletmek için tıkla... İşlemci ekran kartı kullanıyormuş nasıl değiştirebilirim?
yusuf0742 Decapat Katılım 17 Ekim 2021 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2022 #9 MustafaYelek dedi: İşlemci ekran kartı kullanıyormuş nasıl değiştirebilirim? Genişletmek için tıkla... Çözüldü: Minecraft ekran kartını görmüyor Bilgisayarımda sadece Minecraft kasıyor. Çünkü sistem oyunu işlemciden çalıştırıyor. Oyunun ekran kartı ile çalışmasını nasıl sağlarım? www.technopat.net Artı 0 Eksi
MustafaYelek dedi: İşlemci ekran kartı kullanıyormuş nasıl değiştirebilirim? Genişletmek için tıkla... Çözüldü: Minecraft ekran kartını görmüyor Bilgisayarımda sadece Minecraft kasıyor. Çünkü sistem oyunu işlemciden çalıştırıyor. Oyunun ekran kartı ile çalışmasını nasıl sağlarım? www.technopat.net