Valorant'ta adam görünce heyecanlanmak nasıl yenilir?

Kyara

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Türkiye, Isparta
Daha fazla  
Valorant'ta HS atabiliyorum ama adam görünce heyecanlanıp peek veya yere bakarak tarıyorum nasıl heyecanımı giderip HS atarım.

Rakiplerini küçümseyerek. Kendini çok iyi biri gibi görerek.

Hocam rankım gold 1 benden çok birşey beklemeyin ama sık sık ölüm maçı atıp sakin kalarak yendim bunu

Ego yapmakdan nefret ediyorum. Olsun denerim.
Hocam rankınız düşükse ve uzun süredir bu rankta sıkıştıysanız rahat yaparsınız zaten rakipleri küçümsemek zor birşey değil ben genelde adam görmemek için haritayı turluyorum viperle falan lineup oynuyorum

Valorant'ta HS atabiliyorum ama adam görünce heyecanlanıp peek veya yere bakarak tarıyorum nasıl heyecanımı giderip HS atarım.

Bende oyunu kayıt alırken heyecan yapıyordum. Akışına bırakın zamanla düzelir sonuçta bu bir oyun eğlenmenize bakın.

Oyunla dalga geçin, çok ciddiye almadan oynayın daha iyi olur alıştığınız zaman daha kolay olur sizin için

Oyunla dalga geçin, çok ciddiye almadan oynayın daha iyi olur alıştığınız zaman daha kolay olur sizin için.

Hocam 8 el de 10 One Tab 5 de body-HS attım iyi midir bu arada demir 3'üm Paris SW oynuyorum demir 3 elo 2 hafta önceydim hesabım banlandı yeni hesapla oynuyorum böyle oynamaya devam edersem 5 maç derecelide hangi eloya atar beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…