Valorant'ta adam görünce heyecanlanmak nasıl yenilir?

Demir 3 iseniz normal hocam bir süre sonra alışırsınız zamanla.

Hocam size iyisin kötüsün demek bana düşmez kendinizi o eloda iyi olarak görüyorsanız, diğerlerinden daha iyi vuruyorsanız, takımla iletişiminiz iyiyse iyidir

Çok fazla oynayarak zaman ve tecrübe istiyor.

Hocam banlanmasam çıkacağım da yan hesabı ana hesap yaptım 5 levelim daha.
küfürden ban yiyip duruyon galiba bende aynısını yaşadım hatta 2000 tl yatırılmış hesabım küfürden 1 yıl ban yedi hala açılmasını bekliyorum 4 ay kaldı

Küfürden ban yiyip duruyon galiba bende aynısını yaşadım hatta 2000 TL yatırılmış hesabım küfürden 1 yıl ban yedi hala açılmasını bekliyorum 4 ay kaldı.

Yok hocam bundan utanıyorum ama trollden Paris SW'de yaptım takım zorbaladı beni trolledim bende.

Yok hocam bundan utanıyorum ama trollden Paris SW'de yaptım takım zorbaladı beni trolledim bende.
Paristekiler düşük eloda baya kötü oynuyor bence adamları küçümseyebilmek basit ben düşmanla karşılaşmamak için bunny yapmayı öğrendim

Çözdüm arkadaşlar sakin kalın ve aiminizi kafa hizasında tutun, reflex geliştirin TR'de Silver 1 oldum bugün.

Reflex çok önemli bana söven 2 adam önümdeydi hasar yemeden ikisini de vurdum abi çektiler.

Sadece reflex geliştirerek 3 ayda demir 3'ten s1'e çıktım ki Silver elo da kolay duruyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…