Valorant'ta adam vuramamak

JuanLee

Femtopat
Daha fazla  
2-2.5 yıl CS:GO oynadım bu kadar zorlandığımı hatırlamıyorum. CS:GO'da karşıma çıkan adamı %80 vururm (ya spray atarak ya da flick atarak) ama Valorant'ta vuramıyorum kafayı yemek üzereyim. 1'e 1'de vurma ihtimalim neredeyse %25, spray atmıyorum çok kötü olduğu için. One tap deniyorum cross adamın kafasında olmasına rağmen (hatta 10-15 kere adamın kulağına denk geldi ama body yedi). Adama sıkarken CTRL basıyorum mermiyi aşağı kaydırmak için adamın kafasının tam üstüne gidiyor. Ben Shift'le gidiyorum karşımdaki adam bana koşarken HS atıyor. Bu oyunu 2-2.5 aydır oynuyorum hala çözemedim. Poligon'da peek atıyorum, alıştırma yaparken hepsine One tap atıyorum 1 tane bile kaçırmadan ama oyunda öyle olmuyor. YouTube'dan açı videolarını dahi izledim nerede nereye cross koyulur vs, oyun içerisinde hiçbir işe yaramıyor. Sensivity'imi 0, 5'e çektim cross kaçırmıyayım diye ve kaçırmıyorum da ama cross adamın kafasında olmasına rağmen inatla kafaya gitmiyor. 7 farklı cross denedim. Bronz 3'üm karşımdakiler hiç bronz gibi oynamıyor (karşıdakiler bronz ve Silver), ben adamı gördüğümde tek tek sıkıyorum spray atılmadığı için; 1-2 kere body denk getiriyorum adam bana döndüğü gibi HS atıyor. Tavsiyeleriniz var mı? Oyunu oynama demeyin lütfen, CS:GO'da hile olmasa yüzüne bile bakmam bu aptal oyunun ve kafaya taktım lanet oyunu.

Hocam bendede benzer durum vardı. CS:GO'yu güzel oynamama rağmen Valorant'ta birden kolsuz falan oluyorum 😀. CS:GO'nun aimine alışınca Valorant'a alışmak zor gelmişti bana.

2-2.5 yıl CS:GO oynadım bu kadar zorlandığımı hatırlamıyorum. CS:GO'da karşıma çıkan adamı %80 vururm (ya spray atarak ya da flick atarak) ama Valorant'ta vuramıyorum kafayı yemek üzereyim. 1'e 1'de vurma ihtimalim neredeyse %25, spray atmıyorum çok kötü olduğu için. One tap deniyorum cross adamın kafasında olmasına rağmen (hatta 10-15 kere adamın kulağına denk geldi ama body yedi). Adama sıkarken CTRL basıyorum mermiyi aşağı kaydırmak için adamın kafasının tam üstüne gidiyor. Ben Shift'le gidiyorum karşımdaki adam bana koşarken HS atıyor. Bu oyunu 2-2.5 aydır oynuyorum hala çözemedim. Poligon'da peek atıyorum, alıştırma yaparken hepsine One tap atıyorum 1 tane bile kaçırmadan ama oyunda öyle olmuyor. YouTube'dan açı videolarını dahi izledim nerede nereye cross koyulur vs, oyun içerisinde hiçbir işe yaramıyor. Sensivity'imi 0, 5'e çektim cross kaçırmıyayım diye ve kaçırmıyorum da ama cross adamın kafasında olmasına rağmen inatla kafaya gitmiyor. 7 farklı cross denedim. Bronz 3'üm karşımdakiler hiç bronz gibi oynamıyor (karşıdakiler bronz ve Silver), ben adamı gördüğümde tek tek sıkıyorum spray atılmadığı için; 1-2 kere body denk getiriyorum adam bana döndüğü gibi HS atıyor. Tavsiyeleriniz var mı? Oyunu oynama demeyin lütfen, CS:GO'da hile olmasa yüzüne bile bakmam bu aptal oyunun ve kafaya taktım lanet oyunu.

Oynadıkça alışacaksın oyunu betadan beri oynuyorum en yüksek plat olabildim rank atlamak oldukça zor çünkü çok fazla smurf ve toxic oluyor. Sana tavsiyem aimini bir yere tut ve 180 derece tam arkana dön rahat şekilde dönene kadar hassasiyetle oyna ta ki kendi hassasiyetini bulana kadar. Ve uzun bir süre hassasiyet değiştirme alışmaya çalış. Valorant'ta ilk 3-4 mermi çok önemli, ilk mermileri isabet ettirmeye özen göster. Ayrıca Steam'de Aim Lab diye bir program var orada Valorant modları falan var bayağı bir işine yarar onları da tavsiye ederim.

Öncelikle sakin olmalısınız 😁. Aim geliştirmek için bol bol DM yani ölüm oyunu girin. Adam uzaktayken tabii kii teker teker sıkın fakat adam yakınınızda ise adamı taramalısınız tabii kii yoksa çoktan ölürsünüz. Diğer bir önemli konu cross, küçük cross larin daha iyi hissettirdiğini ve ekranı kaplamadıgından dolayi dikkat dağınıklığı yaratmadığını düşünüyorum. Ayrıca DPI da fazla önemli bir konu kesinlikle yüksek DPI da oynamamalısınız bu her zaman sizin headshoot atmanıza engel olacaktır çünkü croos u adamın kafasında sabit tutamazsınız. Adama sıkarken fareyi hafif bir şekilde aşağı çekmeyi unutmayın bu silahın sekmesini engelleyecektir bu da silah kontrolüne girebilir. Sıkarken merminin dağılmaması açısından (Valorant için)mouse kontrol'ünüzü gelistirmelisiniz. Ön yargılı olmayın, oyuna düşman olmayın, pozitif oynayın diğer oyunlar gibi bir oyun sizde başaracaksınız ve çıkması biraz uzun süren ranklardan birindesiniz ve gelişmeye devam edin söylediklerimi dikkate alırsanız geliştiğinizi fark edeceksiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı