2-2.5 yıl CS:GO oynadım bu kadar zorlandığımı hatırlamıyorum. CS:GO'da karşıma çıkan adamı %80 vururm (ya spray atarak ya da flick atarak) ama Valorant'ta vuramıyorum kafayı yemek üzereyim. 1'e 1'de vurma ihtimalim neredeyse %25, spray atmıyorum çok kötü olduğu için. One tap deniyorum cross adamın kafasında olmasına rağmen (hatta 10-15 kere adamın kulağına denk geldi ama body yedi). Adama sıkarken CTRL basıyorum mermiyi aşağı kaydırmak için adamın kafasının tam üstüne gidiyor. Ben Shift'le gidiyorum karşımdaki adam bana koşarken HS atıyor. Bu oyunu 2-2.5 aydır oynuyorum hala çözemedim. Poligon'da peek atıyorum, alıştırma yaparken hepsine One tap atıyorum 1 tane bile kaçırmadan ama oyunda öyle olmuyor. YouTube'dan açı videolarını dahi izledim nerede nereye cross koyulur vs, oyun içerisinde hiçbir işe yaramıyor. Sensivity'imi 0, 5'e çektim cross kaçırmıyayım diye ve kaçırmıyorum da ama cross adamın kafasında olmasına rağmen inatla kafaya gitmiyor. 7 farklı cross denedim. Bronz 3'üm karşımdakiler hiç bronz gibi oynamıyor (karşıdakiler bronz ve Silver), ben adamı gördüğümde tek tek sıkıyorum spray atılmadığı için; 1-2 kere body denk getiriyorum adam bana döndüğü gibi HS atıyor. Tavsiyeleriniz var mı? Oyunu oynama demeyin lütfen, CS:GO'da hile olmasa yüzüne bile bakmam bu aptal oyunun ve kafaya taktım lanet oyunu.