Valorant'ta adam vuramamak

Chuck Norris

Hectopat
Daha fazla  
Normalde aimim çok da iyi olmasa da idare eder ama bugün sinirimi, moralimi bozan bir olay oldu. Acaba ondan mı vuramıyorum bilemedim. 2 kez Spike'a hücum girdim ikisinde de 0 vurdum.

Bazı günler cidden oyun performansın aynı olmayabiliyor, ben de Apex oyuncusuyum, bazı günler sadece hipfire ile süzgece çevirirken milleti bazı günler dibimde ki adama kurşun atamıyorum.

Normalde aimim çok da iyi olmasa da idare eder ama bugün sinirimi, moralimi bozan bir olay oldu. Acaba ondan mı vuramıyorum bilemedim. 2 kez Spike'a hücum girdim ikisinde de 0 vurdum.

Kas hafıza diye bir şey varmış ondan mesela bir adam gördün hemen ona doğru mouseyi çevirdin ama 1 tık sağa çevirdin böyle bir şey YouTube'dan aim geliştirme videolar izle.

Cs de 6900 saatim var ve faceit seviye 10'um... Valorantta adam vuramıyorsun. Valorant kadar gereksiz boş bir oyun yok bana kalırsa yerine cs'yi oyna kafan rahat olur. Evet itemler pahalı orada ama en azından kanser olmazsın karakter farkından falan kaybedip küfür yemezsin.

Bazı günler cidden oyun performansın aynı olmayabiliyor, ben de Apex oyuncusuyum, bazı günler sadece hipfire ile süzgece çevirirken milleti bazı günler dibimde ki adama kurşun atamıyorum.
Katılıyorum bu konunda Düz duran adam vuramadığım oluyordu apexte bazen de Slipshot atıyorum adamlara...

Bu sabah wingman ile bir şeyler denedim, Apex Türkiye sunucusundan bulduğum çocuk ikinci maça girmedi benimle.

Spike hücum'daki attığınız maçlara dikkat etmeyin bence. Ranka göre olmadığından dolayı herk ranktaki adam gelebilir ve küreler var pek de normal maç gibi ilerlemiyor.

Her şeyden olabilir. Eliniz ısınmamış olabilir. Sinirli girdiğiniz için olabilir ki bu büyük bir faktör sadece saçma şeylere odaklanıyorsunuz sinirliyken ve ondan dolayı çok tutturamayabiliyorsunuz Aim'i.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…