2 2vortex3 Yoctopat Katılım 15 Ekim 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:11 #1 Örnek; anladım tuşuna basınca oyun donuyor hareketsiz kalıyor, bilen veya anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim teşekkürler, iyi geceler.
Örnek; anladım tuşuna basınca oyun donuyor hareketsiz kalıyor, bilen veya anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim teşekkürler, iyi geceler.
lostchanceee Picopat Katılım 13 Haziran 2025 Mesajlar 527 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:51 #2 2vortex3 dedi: Eki Görüntüle 2588347 Örnek; anladım tuşuna basınca oyun donuyor hareketsiz kalıyor, bilen veya anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim teşekkürler, iyi geceler. Genişletmek için tıkla... Riot client/istemcisi > Ayarlar > VALORANT > Onar bozuk dosyaları onarır. Artı 0 Eksi
2vortex3 dedi: Eki Görüntüle 2588347 Örnek; anladım tuşuna basınca oyun donuyor hareketsiz kalıyor, bilen veya anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim teşekkürler, iyi geceler. Genişletmek için tıkla... Riot client/istemcisi > Ayarlar > VALORANT > Onar bozuk dosyaları onarır.