Valorant'ta aim geliştirmek mantıklı mı?

Daha fazla  
Arkadaşlar oyunu çokça oynayıp yavaş yavaş gelişmek mi daha mantıklı yoksa aim antrenmanları yapmak mı daha mantıklı?

Arkadaşlar oyunu çokça oynayıp yavaş yavaş gelişmek mi daha mantıklı yoksa aim antrenmanları yapmak mı daha mantıklı?

Yerinde olsam aim antrenmanı yapmayıp eğlenerek oynamayı tercih ederdim, çünkü e sporcu falan değilsen katkısı olmuyor.

Kanka aim antrenmanı yaparak çok geliştirdim kendimi bir de rankın ne onu da soyler mısın bir şeyler daha soylemek ıstıyorum sana.

Altın 2-1 arası.

Kanka YouTube'dan video izle boyle eglencelı veya gameplay vıdeosu hem oyun bılgını gelıstırısın onların yaptıklarını yap mesela biraz oyun bılgısı aımden daha onemlı.

Deathmatch oynayarak hem aim geliştirmiş olursun hem de eğlenceli vakit geçirmiş olurun ama şunu da bil aim dediğin şey çok çabuk gelişen bir şey değil.

Valorant gamesensin daha önemli olduğu bir oyun, bu yüzden oyuna girmeden önce yaptığınız 5 dakikalık ısınma ve 3-4DM yeterli olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…