Valorant'ta aim günden güne neden kötüleşir?

aliyilmazx

Decapat
Valorant'ta 1 haftadır Aim Lab isimli uygulamayı kullanarak antrenman yapıyorum. Günde 30 dakika 1 saat arası. Fakat aimim daha iyi olması yerine daha kötü oluyor neden olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam AimLab Valorant için pek uygun değil bana kalırsa.Ben AimLab’i beta sürümünden beri kullanıyorum ve en iyi verimi CS oynarken almıştım.Valorant için çok etkili olduğunu düşünmüyorum

Valorant'ta 1 haftadır Aim Lab isimli uygulamayı kullanarak antrenman yapıyorum. Günde 30 dakika 1 saat arası. Fakat aimim daha iyi olması yerine daha kötü oluyor neden olabilir?

Aim Lab uygulamasında antrenmanın 30-45 dakika arası yapmanı öneririm. Sonrasında Valorant'ta Ölüm kalım girip 7-8 defa oyuna girdiğin zaman yavaş yavaş aradaki farkı göreceksin. Ama dikkat etmen gereken omzunu ya da bileklerini zorladığın için çok fazla ani hareket yapmaman. Her ölüm kalım maçından sonra da kendine 1-2 dakika verip kollarını esnet.

Sadece aimlabın yeterli gelmeme ihtimali var, ama bence esas sıkıntı yaptığın antremanların valoranta yansımasının çok olmaması ile alakalı olma ihtimali yüksek. Önerim youtubeda woohoojin isimli bir kanal var rankın golddan düşükse kesinlikle bu kanaldaki aim rutini seni belli bir yere kadar götürür. Şayet plat civarı oynuyorsan da buradaki antremanları daha zor bot seviyelerinde deneyebilirsin. Esas olaysa ne aimlab ne bu dediğim kanaldaki rutin esas olay senin bu hareketleri neden ve ne zaman yapacağını oyun hissiyatı olarak öğrenmen, açıkcası oyunu çıktığından beri oynuyorum ilk fps oyunum ve şunu net bir sekilde hissediyorum ki en iyi gelisme yolu dereceli girmek zannımca. İdeal ortamlarda düz gir çık yaparsan sürümden kazanırsın uzun sürer ama gelişirsin video kaydı falan alıp sonradan izlemek de bir seçenek tamamen kişiye bağlı açıkcası. Üzerine düşünerek oyna ve yaptığın hataların analizine çalış saf aim bir yere kadar götürür cok ekstrem bir yetenekten bahsetmiyorsak.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu rutin mi hocam?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Bahsettiğim video bu, nispeten eski bir video ama 2 hafta önce bu videoya ithafen başka bir video paylaştı o da aşağıdaki ikisini de arka arkaya izlemeni tavsiye ederim.

Hocam aslında aimin günden güne kötüleşmiyor olabilir. Mesela karşına gelen adamlar iyi oynuyor olabilir. Kötü pozisyon alıyor olabilirsin. Movementların kötüdür. Ben o oyunda her şeyin aim olduğunu düşünmüyorum. Sonuç olarak bu Aim Lab değil durduğun yerden top vurasın. Game Sense'in düşüktür. vs. illaki bir şey vardır yani. Mousepadin üstünde toz vardır milimetrik bir yerde görmüyordur. Fareyi farklı tutuyorsundur. vs. vs. Gibi milyonlarca sebep var.

Bu videoda da hassasiyet ayarlarının ideal aralığından bahsediyordu da edpi olarak 180-400 dışında kalmıyorsundur diye düşünüyorum zaten.

Şu anda işim var hocam bitsin hemen izleyeceğim çok teşekkür ederim.

Bu videoda da hassasiyet ayarlarının ideal aralığından bahsediyordu da edpi olarak 180-400 dışında kalmıyorsundur diye düşünüyorum zaten.
216 edpi hocam.

Umarım kötüleşmiyordur hocam çünkü çok çalışıyorum gelişmek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…