Valorant'ta aim nasıl geliştirilir?

furkisko

Picopat
Daha fazla  
Valorant'ta ne kadar cabalasam da yine de aimim maç içinde gelişmiyor. Deathmatch, Poligon, Aim Lab gibi çoğu yolu denedim verilen antrenmanları yaptım fakat aimim Poligon'da güzel maç içinde çok kötü oluyor. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hareketli botları açıp vurmayı dene, TDM girip takımla uyumlu oynamayı dene, DM'de kill almasına değil HS vurmasına oyna eğer oynayabiliyorsan sheriff veya guardian oyna, maç içinde gerilme sakince oyna büyük ihtimalle sebebi oyun içinde gerilmen Poligon'da gerilmemendir.

Hareketli botları açıp vurmayı dene, TDM girip takımla uyumlu oynamayı dene, DM'de kill almasına değil HS vurmasına oyna eğer oynayabiliyorsan sheriff veya guardian oyna, maç içinde gerilme sakince oyna büyük ihtimalle sebebi oyun içinde gerilmen Poligon'da gerilmemendir.
Hareketli botları açtığımda zor vuruyorum, oyun içinde de adamlar a-d yaptığında aimim saçmalıyor

Valorant'ta ne kadar cabalasam da yine de aimim maç içinde gelişmiyor. Deathmatch, Poligon, Aim Lab gibi çoğu yolu denedim verilen antrenmanları yaptım fakat aimim Poligon'da güzel maç içinde çok kötü oluyor. Ne yapabilirim?

Önce eksiklerini belirlemen lazım, belki de yanlış program yapıyorsun. Önce eksiklerini bir kenara yaz. Sonra o eksikler için oyunda antrenman yap. Çok aşırı fazla yapmana gerek yok. Önemli olan düzenli çalışmak. Bir de sana tavsiyem oynadığın maçları klip alıp hatalarına bak. Sonra bir pozisyonda öldüysen "ben neden öldüm" de kendine. Ve sonra neden öldüğünü düşün. Bu sadece bir aim oyunu değil gamesens te çok önemli, bu yüzden dediklerimi denemeni öneririm.

Ayrıca kolunu çok sıkıyor olabilirsin. Adam vuracağım diye diye stres yapıyor olabilirsin. Bunu kendine yedirmen lazım, zamanla oturacak zaten sabır.

Hareketli botları açtığımda zor vuruyorum, oyun içinde de adamlar a-d yaptığında aimim saçmalıyor
buna alışman gerekecek maalesef,aimim kötü diyorsun ama zor şeyleri denemiyorsun sonrada oyunda kaybediyorum diyorsun,maalesef bu tür oyunlarda zor şeyleri denemeden kendini geliştiremezsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı