Çözüldü Valorant'ta ajan seçtikten sonra ekran donuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

jucystarlite

Decapat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 5 4500
MSI A320M A PRO DDR4 Anakart
Afox 16 gb 2400 mhz ram
GTX 1050 Ti 4 GB Ekran kartı
WD HDD 500 GB
Meslek
Grafik Tasarımı, Yazar ve Bookstagramer.
Merhaba, sistemim MSI A320M a Pro - AMD Ryzen 3 1200 işlemci - 16 GB tek slot 2400 MHz RAM - GTX 1050 Ti 4 GB - 500 GB HDD. Ekran kartından önce RX 580 8 GB kullanıyordum ancak WattMan hatası yüzünden frekansı düşük ayarlarda kullanıyordum ve Valorant'ı oynuyordum rahatça ancak sonra ne olduysa sorun çıkmaya başladı. Gittim sattım yerine GTX 1050 Ti aldım ancak sorun hala devam ediyor. İşlemci olarak Ryzen 5 4500 almayı düşünüyorum, çözer mi bilmiyorum. Yaşayanlar varsa çözümü yazsın teşekkürler.

Çözüm
Selamlar HDD yüzünden. Arkadaşımda bu sorunu yaşıyor, eğer tek derdiniz Valorant'ta donmaları önlemek ise 120GB düşük SSD alın ve Valorant'ı oraya kurun. Tabii SSD aldıktan sonra sistemide oraya kurarsanız +FPS alırsınız iyi günler.
Selamlar HDD yüzünden. Arkadaşımda bu sorunu yaşıyor, eğer tek derdiniz Valorant'ta donmaları önlemek ise 120GB düşük SSD alın ve Valorant'ı oraya kurun. Tabii SSD aldıktan sonra sistemide oraya kurarsanız +FPS alırsınız iyi günler.

Çözüm
Merhaba, sistemim MSI A320M a Pro - AMD Ryzen 3 1200 işlemci - 16 GB tek slot 2400 MHz RAM - GTX 1050 Ti 4 GB - 500 GB HDD. Ekran kartından önce RX 580 8 GB kullanıyordum ancak WattMan hatası yüzünden frekansı düşük ayarlarda kullanıyordum ve Valorant'ı oynuyordum rahatça ancak sonra ne olduysa sorun çıkmaya başladı. Gittim sattım yerine GTX 1050 Ti aldım ancak sorun hala devam ediyor. İşlemci olarak Ryzen 5 4500 almayı düşünüyorum, çözer mi bilmiyorum. Yaşayanlar varsa çözümü yazsın teşekkürler.
HDD kullandığınız için hocam.

500 veya 1 TB'lik SSD almayı düşünüyorum ancak şu anlık elimden gelen işlemciyi almak çünkü paranın yüzde 80nini satıcıya attım zaten. Sonrasında SSD alabilirim 2-3 haftaya

HDD kullandığınız için hocam.

İdarelik bir çözümü yok mu, 2003'ten beri bu HDD'yi kullanıyorum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu sil yükle yapın. Belki bir işe yarar.

Yaramıyor neyse oyunu geek ile kökten sildim. SSD alınca yükler oynarım şimdilik Batman Telltale oyunu ile devam edeceğim teşekkürler var ol, kendine iyi bak.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00