Arkadaşlar oyunda yeniyim, ilk 10 maçı biraz erken attım açıkçası, Aim'i falan pek geliştirmeden daldım oyuna, malum birkaç maçı kötü oynadıktan sonra AFK kalanlar, smurfler, troller falan da denk gelince bronz 1'e attı. Sonra gümüş 1'e çıktım. Kendimi geliştirdim, aim falan da çalışıyorum, neon ile 25-35 arası kill alıyorum ve her oyun MVP oluyorum. Gel gelelim her oyuna instalock Reyna ve Jett denk geliyor ve bunlar oyunu 6-7 kill ile bitiriyor. Adamlar Shift kullanmayı bilmiyor. Hiçbir şeyi bilmiyor. Savunma yaparken rush'layanlar, AFK kalanlar, troller, küfür eden veletler falan derken artık gına geldi.
Ben bir tarafımı yırtıyorum, artık nerede durulmaması gerektiğini, neler yapılmaması gerektiğini öğrendim, muhtemelen Aim'i biraz daha geliştirsem Gold-plat arasında oynarım ama bu liglerden oralara çıkmak çok zor geliyor gözüme. Kimse ciddiye almıyor, kimse lig kasmıyor, herkes girip trollüyor. Şu an Aim'im çok iyi de olsa 1V9 atarak bu liglerden çıkmanın imkansız olduğunu düşünüyorum. Oyunu da sevdim, oynamak ve plat-diamond arası bir oyuncu olmayı hedefliyorum ama umudum kırıldı. Instalock Reyna ve Jett alırlarsa bari Sage, brim falan alayım diyorum, yine takıma faydalı oynuyorum elimden geldiğince ama bu sefer de 10-15 kill alıyorum. Brim ile Side'ı kapatıyorum savunma yaparken, bu troll veletler attığım dumanın içinden koşarak geçip rushlıyorlar. Mentalimi hiçbir şekilde koruyamıyorum, oyundan düşürüyorlar beni. Sizce ne yapayım arkadaşlar? İyi bir FPS oyuncusu değilim fakat bu liglerde 10 yaşında veletlerle oynayacak kadar da kötü değilim. CS:GO oynarken Kartal'a çıkmayı başarmıştım, bu oyunda da hakkımın plat-dia arası olduğunu düşünüyorum ama ümidim kalmadı. Var mı tavsiye? İstanbul'da oynamıyorum bu arada, orası komple cehennem.