Valorant'ta alt liglerden nasıl çıkılır?

Anhedonia

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar oyunda yeniyim, ilk 10 maçı biraz erken attım açıkçası, Aim'i falan pek geliştirmeden daldım oyuna, malum birkaç maçı kötü oynadıktan sonra AFK kalanlar, smurfler, troller falan da denk gelince bronz 1'e attı. Sonra gümüş 1'e çıktım. Kendimi geliştirdim, aim falan da çalışıyorum, neon ile 25-35 arası kill alıyorum ve her oyun MVP oluyorum. Gel gelelim her oyuna instalock Reyna ve Jett denk geliyor ve bunlar oyunu 6-7 kill ile bitiriyor. Adamlar Shift kullanmayı bilmiyor. Hiçbir şeyi bilmiyor. Savunma yaparken rush'layanlar, AFK kalanlar, troller, küfür eden veletler falan derken artık gına geldi.

Ben bir tarafımı yırtıyorum, artık nerede durulmaması gerektiğini, neler yapılmaması gerektiğini öğrendim, muhtemelen Aim'i biraz daha geliştirsem Gold-plat arasında oynarım ama bu liglerden oralara çıkmak çok zor geliyor gözüme. Kimse ciddiye almıyor, kimse lig kasmıyor, herkes girip trollüyor. Şu an Aim'im çok iyi de olsa 1V9 atarak bu liglerden çıkmanın imkansız olduğunu düşünüyorum. Oyunu da sevdim, oynamak ve plat-diamond arası bir oyuncu olmayı hedefliyorum ama umudum kırıldı. Instalock Reyna ve Jett alırlarsa bari Sage, brim falan alayım diyorum, yine takıma faydalı oynuyorum elimden geldiğince ama bu sefer de 10-15 kill alıyorum. Brim ile Side'ı kapatıyorum savunma yaparken, bu troll veletler attığım dumanın içinden koşarak geçip rushlıyorlar. Mentalimi hiçbir şekilde koruyamıyorum, oyundan düşürüyorlar beni. Sizce ne yapayım arkadaşlar? İyi bir FPS oyuncusu değilim fakat bu liglerde 10 yaşında veletlerle oynayacak kadar da kötü değilim. CS:GO oynarken Kartal'a çıkmayı başarmıştım, bu oyunda da hakkımın plat-dia arası olduğunu düşünüyorum ama ümidim kalmadı. Var mı tavsiye? İstanbul'da oynamıyorum bu arada, orası komple cehennem.

Takım bulmadan çıkman çok zor.40 kill alıpta kaybeden gördüm ben.Valorant ücretsiz bir oyun olduğu için troll çok oluyor rb6 alıp oyna daha iyi.

Takım bulmadan çıkman çok zor.40 kill alıpta kaybeden gördüm ben.
Valla o kadar büyüdü ki gözümde, acaba gold'a falan boostlatıp oradan mı devam etsem diyorum. Herkesin görevini bildiği bir takım olsa, oyun gerçekten zor değil bence, en azından plat'a kadar rahatlıkla çıkılır. Sonrası tabi aim ve iyi oyun okumayla alakalı. Riot oyunlarında lig ve eşleştirme sisteminden nefret ediyorum. Bir de şöyle bir şey var, 2 win alayım, mutlaka takıma kötü, troll veya afk adamlar gelip lose aldırıyor sana oyun.

Takımsız alt liglerde oynamak gerçekten kanser immo eloyum arada arkadaşlarla bronz gümüş eloda giriyoruz 50 vurup kaybettiğim bile oluyor o kadar kötüler tavsiyem takım bulman olur diğer türlü yapacak bir şey yok.

Oyun ilk çıktığı zamanlar Twitch da kodla düşürmüştüm dia'nın son ligindeydim oyun o kadar boş ve sıkıcı geliyordu ki beta sürecinden çıktı bıraktım.
Benden bir tavsiye bence lig yükselmeye çalışmadan o oyunu bırak.

Arkadaşın varsa oynayan onlarla girmek daha faydalı olur yoksa öbür türlü zor elo yükseltmek.

Muhtemelen Clutch atamıyorsun ki bu maç kaybetmene sebep oluyor.

Valorant gibi oyunlarda lig atlamak için iyi anlaşabildiğin takım arkadaşları gerek açıkçası solo girerek istediğin seviyeye gelemezsin ve sinir krizi geçirirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…