Enes Yağcılar Femtopat Katılım 5 Aralık 2024 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #1 Valorant'ta normalde böyle bir şey olmuyordu ama bugün girdiğimde Alt+Tab attım ekran 2-3 saniye siyah ekran oldu sonra düştü. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ocak 2025
Valorant'ta normalde böyle bir şey olmuyordu ama bugün girdiğimde Alt+Tab attım ekran 2-3 saniye siyah ekran oldu sonra düştü.
Warp00 Kilopat Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 130 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #2 Bir şey olmaz hocam normaldir. Bende de öyle oluyor. Duvar kağıdınız, arkada çalışan uygulamaların da etkisi var tabii ki.
Bir şey olmaz hocam normaldir. Bende de öyle oluyor. Duvar kağıdınız, arkada çalışan uygulamaların da etkisi var tabii ki.
Swinerim Decapat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 608 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #3 Enes Yağcılar dedi: Valorant'ta normalde böyle bir şey olmuyordu ama bugün girdiğimde Alt+Tab attım ekran 2-3 saniye siyah ekran oldu sonra düştü. Genişletmek için tıkla... Penceresiz tam ekran modunda mısınız?
Enes Yağcılar dedi: Valorant'ta normalde böyle bir şey olmuyordu ama bugün girdiğimde Alt+Tab attım ekran 2-3 saniye siyah ekran oldu sonra düştü. Genişletmek için tıkla... Penceresiz tam ekran modunda mısınız?
Enes Yağcılar Femtopat Katılım 5 Aralık 2024 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #4 Düzeltme yolu yokmudur ? Swinerim dedi: Penceresiz tam ekran modunda mısınız? Genişletmek için tıkla... Ayarlarda tam ekran da kullanıyorum
Düzeltme yolu yokmudur ? Swinerim dedi: Penceresiz tam ekran modunda mısınız? Genişletmek için tıkla... Ayarlarda tam ekran da kullanıyorum
Pledo Hectopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 1.835 Çözümler 23 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #5 Enes Yağcılar dedi: Düzeltme yolu yokmudur ? Ayarlarda tam ekran da kullanıyorum Genişletmek için tıkla... Tam ekran modunu penceresiz tam ekrana çevirin, sorununuz çözülür.
Enes Yağcılar dedi: Düzeltme yolu yokmudur ? Ayarlarda tam ekran da kullanıyorum Genişletmek için tıkla... Tam ekran modunu penceresiz tam ekrana çevirin, sorununuz çözülür.
Swinerim Decapat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 608 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #6 Enes Yağcılar dedi: Düzeltme yolu yok mudur? Ayarlarda tam ekran da kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Penceresiz tam ekrana geçerseniz sorununuz çözülebilir.
Enes Yağcılar dedi: Düzeltme yolu yok mudur? Ayarlarda tam ekran da kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Penceresiz tam ekrana geçerseniz sorununuz çözülebilir.
K kraliyetuyesi Picopat Katılım 24 Aralık 2024 Mesajlar 322 Çözümler 2 1 Ocak 2025 #7 Özel çözünürlük kullanıyorsanız olur ekranınızın önerilen çözünürlüğünde oynarsanız sorun düzelir.
Enes Yağcılar Femtopat Katılım 5 Aralık 2024 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #8 pencereli tam ekran tam ekran pencereli var sadece
Swinerim Decapat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 608 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #9 Enes Yağcılar dedi: pencereli tam ekran tam ekran pencereli var sadece Genişletmek için tıkla... Pencereli tam ekranı seçin öyle deneyin.
Enes Yağcılar dedi: pencereli tam ekran tam ekran pencereli var sadece Genişletmek için tıkla... Pencereli tam ekranı seçin öyle deneyin.
Enes Yağcılar Femtopat Katılım 5 Aralık 2024 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #10 kraliyetuyesi dedi: Özel çözünürlük kullanıyorsanız olur ekranınızın önerilen çözünürlüğünde oynarsanız sorun düzelir. Genişletmek için tıkla... Swinerim dedi: Pencereli tam ekranı seçin öyle deneyin. Genişletmek için tıkla... Düzeldi hocam cok sağolun ama bir sorum olacak performansda yada fps de sorun olurmu
kraliyetuyesi dedi: Özel çözünürlük kullanıyorsanız olur ekranınızın önerilen çözünürlüğünde oynarsanız sorun düzelir. Genişletmek için tıkla... Swinerim dedi: Pencereli tam ekranı seçin öyle deneyin. Genişletmek için tıkla... Düzeldi hocam cok sağolun ama bir sorum olacak performansda yada fps de sorun olurmu