Valorant'ta Alt Tab atınca donma oluyor

İşletim sistemi
Windows 11

Afbysss

Centipat
Daha fazla  
Valorant oynarken Alt Tab atınca oyuna girdiğimde oyundan düşüyorum Tab'da pingim olmuyor ve 10-15 saniye sonra geçiyor ya da round bitince düzeliyor. Bu sorun tam olarak Windows 11 geçtiğimde başladı bilgisayarı format atıp Windows 11 kurmam ile alakalı mı bilmiyorum. Sorun pencereli tam ekran modundayken düzeliyor ama ben tam ekranken oynamak istiyorum sebebi ise 4:3 gibi çözünürlükte oynamak istiyorum pencereli tam ekrandayken bunu yapamıyorum bir türlü bulamadım çaresini bilen biri cevaplayabilir mi?

Ekranın çözünürlüğü 16:9, Valorant'ın çözünürlüğü 4:3 ise Alt Tab atınca çözünürlük değiştirmiş oluyorsun donmasının sorunu budur. Çözüm olarak Valorant'ı 16:9 oynayabilirsin ya da ekranını 4:3 yapabilirsin ya da hiç Alt Tab atmazsın.

Yanlış anlamışsın donuyor demiyorum oyundan düşüyorum oyuna girdiğimde Tab'da pingim olmuyor ama sesim gidiyor. Tam ekran olduğunda böyle oluyor ama pencereli tam ekrana geçince düzeliyor ama bu sefer pencereli tam ekranda olduğum için Valorant'ın çözünürlüğünü değiştiremiyorum. Tam ekrandayken bu sorunu nasıl çözebilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…