Valorant'ta Alt Tab atınca PC kilitleniyor

İşletim sistemi
Windows 11

CLUTCHbero

Hectopat
Daha fazla  
RAM
5200 mhz corsair vengeance
Ekran kartı
RTX 4060 8gb
Anakart
Gigabyte B650M S2H
İşlemci
R5 7600
Başlıkta da gördüğünüz gibi sadece Valorant oynarken Alt Tab attığımda sistem kilitleniyor. Hep de değil 10 kere Alt Tab atıyorsam 2'sinde kilitleniyor ve hiçbir kısayol vs. işe yaramıyor. Sesler arkadan geliyor benim sesimde onlara gidiyor. Diğer oyunlarda hiçbir sıkıntı yaşamıyorum. Sürücülerim güncel. Sistemle alakalı bir sorun olmadığını düşünüyorum. Sizce nasıl çözerim bu sorunu.

Başlıkta da gördüğünüz gibi sadece Valorant oynarken Alt Tab attığımda sistem kilitleniyor. Hep de değil 10 kere Alt Tab atıyorsam 2'sinde kilitleniyor ve hiçbir kısayol vs. işe yaramıyor. Sesler arkadan geliyor benim sesimde onlara gidiyor. Diğer oyunlarda hiçbir sıkıntı yaşamıyorum. Sürücülerim güncel. Sistemle alakalı bir sorun olmadığını düşünüyorum. Sizce nasıl çözerim bu sorunu.

Hocam Valorant'ta mı oluyor sadece?

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam acaba oyun SSD'ye mi yoksa HDD'ye mi kurulu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı