xenk2626 Decapat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 665 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #1 RAM Gskill Ripjaws V 3600 Mhz Ekran kartı Gigabayte 3060Tİ OVERCLOCK Anakart Gigabayte B550m DS3H İşlemci R5 5600x Arkadaşlar Valorant'tayken F11 veya Alt+Tab basınca oyundan hata vermeden atıyor. En az 4 kez format attım ama bir şey değişmedi aynı sorunu yaşayıp çözen var mı?
Arkadaşlar Valorant'tayken F11 veya Alt+Tab basınca oyundan hata vermeden atıyor. En az 4 kez format attım ama bir şey değişmedi aynı sorunu yaşayıp çözen var mı?
Lexus LFA Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 499 2 Nisan 2024 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et böyle bir kaynak buldum belki işine yarayabilir. Ayrıca tam ekran pencerelide oynayabilirsin oyunu. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et böyle bir kaynak buldum belki işine yarayabilir. Ayrıca tam ekran pencerelide oynayabilirsin oyunu.