prex71 Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 789 Çözümler 3 8 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar, Valorant oynarken Alt + Tab yaptığımda oyun küçülse bile ses gelmeye devam ediyor. Ben sesin gelmemesini istiyorum. Bunu kendimiz seçebiliyor muyuz?
Arkadaşlar, Valorant oynarken Alt + Tab yaptığımda oyun küçülse bile ses gelmeye devam ediyor. Ben sesin gelmemesini istiyorum. Bunu kendimiz seçebiliyor muyuz?
2 231561 Gigapat Katılım 6 Ekim 2018 Mesajlar 5.223 Makaleler 1 Çözümler 348 8 Nisan 2021 #2 Oyun muhtemelen tam ekran pencereli modunda çalışıyor, tam ekran yapmayı dener misin? Artı 0 Eksi
KS KS prex71 Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 789 Çözümler 3 8 Nisan 2021 #3 Yok hocam devam ediyor ses gelmeye. 231561 dedi: Oyun muhtemelen tam ekran pencereli modunda çalışıyor, tam ekran yapmayı dener misin? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Yok hocam devam ediyor ses gelmeye. 231561 dedi: Oyun muhtemelen tam ekran pencereli modunda çalışıyor, tam ekran yapmayı dener misin? Genişletmek için tıkla...
Je m en fiche Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 3.393 Makaleler 1 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #4 Baba baskını sorunsalı ise ses denetimi için bir kısayol ekleyin oradan mute atıverin oyuna alt tab yapınca 2 sn falan sürer kurtarırsınız Artı 0 Eksi
Baba baskını sorunsalı ise ses denetimi için bir kısayol ekleyin oradan mute atıverin oyuna alt tab yapınca 2 sn falan sürer kurtarırsınız
2 231561 Gigapat Katılım 6 Ekim 2018 Mesajlar 5.223 Makaleler 1 Çözümler 348 8 Nisan 2021 #5 Görüntü modunun tam ekran pencereli olmadığına emin misiniz? Sorunun sebebi bu olması lazım. Artı 0 Eksi
KS KS prex71 Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 789 Çözümler 3 8 Nisan 2021 #6 Je m en fiche dedi: Baba baskını sorunsalı ise ses denetimi için bir kısayol ekleyin oradan mute atıverin oyuna alt tab yapınca 2 sn falan sürer kurtarırsınız Genişletmek için tıkla... Yok hocam ondan değil. Oynarken mesela maç bulurken video falan izliyorum. Ya da tur başı öldüğümde. Çok ses karışıyor. Artı 0 Eksi
Je m en fiche dedi: Baba baskını sorunsalı ise ses denetimi için bir kısayol ekleyin oradan mute atıverin oyuna alt tab yapınca 2 sn falan sürer kurtarırsınız Genişletmek için tıkla... Yok hocam ondan değil. Oynarken mesela maç bulurken video falan izliyorum. Ya da tur başı öldüğümde. Çok ses karışıyor.
PhysicalDecline Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 1.170 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Wellington-Seattle 8 Nisan 2021 #7 Valorant > ayarlar > ses > oyun penceresi odakta değilken müziği sustur. Doğru olmayabilir bir deneyin. Artı 0 Eksi
Valorant > ayarlar > ses > oyun penceresi odakta değilken müziği sustur. Doğru olmayabilir bir deneyin.
KS KS prex71 Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 789 Çözümler 3 8 Nisan 2021 #8 PhysicalDecline dedi: Valorant > ayarlar > ses > oyun penceresi odakta değilken müziği sustur. Doğru olmayabilir bir deneyin. Genişletmek için tıkla... O da olmadı hocam. Artı 0 Eksi
PhysicalDecline dedi: Valorant > ayarlar > ses > oyun penceresi odakta değilken müziği sustur. Doğru olmayabilir bir deneyin. Genişletmek için tıkla... O da olmadı hocam.
PhysicalDecline Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 1.170 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Wellington-Seattle 8 Nisan 2021 #9 prex71 dedi: O da olmadı hocam. Genişletmek için tıkla... Aslında bunu yapınca bende menüdeki müzik sesi masaüstüne gelmiyor. Sizde geliyor mu? Veya sende maç içindeyken mi bu sorun oluyor tam anlamadım. Artı 0 Eksi
prex71 dedi: O da olmadı hocam. Genişletmek için tıkla... Aslında bunu yapınca bende menüdeki müzik sesi masaüstüne gelmiyor. Sizde geliyor mu? Veya sende maç içindeyken mi bu sorun oluyor tam anlamadım.
KS KS prex71 Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 789 Çözümler 3 8 Nisan 2021 #10 PhysicalDecline dedi: Aslında bunu yapınca bende menüdeki müzik sesi masaüstüne gelmiyor. Sizde geliyor mu? Veya sende maç içindeyken mi bu sorun oluyor tam anlamadım. Genişletmek için tıkla... Maç içindeyken oluyor hocam. Artı 0 Eksi
PhysicalDecline dedi: Aslında bunu yapınca bende menüdeki müzik sesi masaüstüne gelmiyor. Sizde geliyor mu? Veya sende maç içindeyken mi bu sorun oluyor tam anlamadım. Genişletmek için tıkla... Maç içindeyken oluyor hocam.