NameDeli Hectopat Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 463 Çözümler 2 7 Ocak 2023 #1 Valorant'ta oyundayken... Hiç normal gelmedi bana. Kasaya dokununca ısıyı hissediyorum, normalde soğuk olurdu.
Valorant'ta oyundayken... Hiç normal gelmedi bana. Kasaya dokununca ısıyı hissediyorum, normalde soğuk olurdu.
kyujin Decipat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 3.016 Çözümler 8 7 Ocak 2023 #2 NameDeli dedi: Valorant'ta oyundayken... Eki Görüntüle 1625636 Hiç normal gelmedi bana. Kasaya dokununca ısıyı hissediyorum, normalde soğuk olurdu. Genişletmek için tıkla... Kasanızın konumu havadar bir yerde mi? Kasanız hava alıyor mu? En son ne zaman temizlediniz?
NameDeli dedi: Valorant'ta oyundayken... Eki Görüntüle 1625636 Hiç normal gelmedi bana. Kasaya dokununca ısıyı hissediyorum, normalde soğuk olurdu. Genişletmek için tıkla... Kasanızın konumu havadar bir yerde mi? Kasanız hava alıyor mu? En son ne zaman temizlediniz?
Y yapiz Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 4 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2023 #3 VRM'ler ise ısınan gayet normal. Anakart nedir?
NameDeli Hectopat Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 463 Çözümler 2 10 Ocak 2023 #4 kyujin dedi: Kasanızın konumu havadar bir yerde mi? Kasanız hava alıyor mu? En son ne zaman temizlediniz? Genişletmek için tıkla... Masamın üstünde kyujin dedi: Kasanızın konumu havadar bir yerde mi? Kasanız hava alıyor mu? En son ne zaman temizlediniz? Genişletmek için tıkla... Tozlarını filan almaksa dediğinizi 4 ay önce filan. yapiz dedi: VRM'ler ise ısınan gayet normal. Anakart nedir? Genişletmek için tıkla... Galax B450M bugün fark ettim bir baktım fan çıkış yerine elimi koydum sıcak hava geliyor fazlasıyla normalde bu kadar sıcak gelmezdi.
kyujin dedi: Kasanızın konumu havadar bir yerde mi? Kasanız hava alıyor mu? En son ne zaman temizlediniz? Genişletmek için tıkla... Masamın üstünde kyujin dedi: Kasanızın konumu havadar bir yerde mi? Kasanız hava alıyor mu? En son ne zaman temizlediniz? Genişletmek için tıkla... Tozlarını filan almaksa dediğinizi 4 ay önce filan. yapiz dedi: VRM'ler ise ısınan gayet normal. Anakart nedir? Genişletmek için tıkla... Galax B450M bugün fark ettim bir baktım fan çıkış yerine elimi koydum sıcak hava geliyor fazlasıyla normalde bu kadar sıcak gelmezdi.