Valorant'ta anlık klavye gecikmesi

Exalina

Picopat
Daha fazla  
Merhaba Valorant'ta maçta en az 1 kere bu olay başıma geliyor fakat input lag gibi değil, bir anda oluyor sonra geçiyor. Böyle klavyeye bastığım tuşları geç algılıyor ve aynı anda FPS'de droplanıyor falan, ve yaklaşık 10-20 saniye arası sürüyor bilgisi olan var mı? Bilgisayarımla alakalı olabilir bilgisayarım eski fakat bu olay başıma gelmiyorken 150-200FPS aralarında oynuyorum.

Merhaba Valorant'ta maçta en az 1 kere bu olay başıma geliyor fakat input lag gibi değil, bir anda oluyor sonra geçiyor. Böyle klavyeye bastığım tuşları geç algılıyor ve aynı anda FPS'de droplanıyor falan, ve yaklaşık 10-20 saniye arası sürüyor bilgisi olan var mı? Bilgisayarımla alakalı olabilir bilgisayarım eski fakat bu olay başıma gelmiyorken 150-200FPS aralarında oynuyorum.
Kanka fps yeterli ama grafik ayarlarini bilmiyorum oyun fps drop yiyebilir grafik dusur istersen.

Sistem nedir?

Kanka FPS yeterli ama grafik ayarlarini bilmiyorum oyun FPS düşmesi yiyebilir grafik dusur istersen.

1729369712144.png

Bu şekilde ayarlar

gtx 1050ti i7 7700hq 16gb kingston 2400ghz ramim var laptop marka model: hp omen 15-ce0xx

Kanka fps yeterli ama grafik ayarlarini bilmiyorum oyun fps drop yiyebilir grafik dusur istersen.

Aygıt yöneticisinde gördüğünüz bütün Klavye ve Fare driverlerini kaldırın. Yeniden başlatın.

CHIPSET Driverini güncelleştirin güncelse bile baştan kurun veya onarın. BIOS'u default ayarlara çekin.

yukardakileri ayarları yapın bi el maç girin devam ediyorsa anakart marka, model belirtin.

Aygıt yöneticisinde gördüğünüz bütün Klavye ve Fare driverlerini kaldırın. Yeniden başlatın.

CHIPSET Driverini güncelleştirin güncelse bile baştan kurun veya onarın. BIOS'u default ayarlara çekin.

yukardakileri deneyin bir de anakart marka, model belirtin.
deneyip ilerleyen günlerde cevap yazacağım sürekli olan bir şey değil çünkü teşekkürler, ayrıca anakart modelimi bilmiyorum hp omen 15 ce0xx kullanıyorum dediğim gibi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı