A ATMAC Femtopat Katılım 12 Ocak 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #1 Merhaba arkadaşlar, Valorant oynarken durduk yere ping sorunu yaşıyorum. Yüksek pingden kaynaklı nasıl çözebilirim? Fikri olan var mı? Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Haziran 2023
Merhaba arkadaşlar, Valorant oynarken durduk yere ping sorunu yaşıyorum. Yüksek pingden kaynaklı nasıl çözebilirim? Fikri olan var mı? Şimdiden teşekkürler.
Alwestia Decapat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 236 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #2 ATMAC dedi: Merhaba arkadaşlar, Valorant oynarken durduk yere ping sorunu yaşıyorum. Yüksek pingden kaynaklı nasıl çözebilirim? Fikri olan var mı? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bağlandığın sunucu İstanbul mu?
ATMAC dedi: Merhaba arkadaşlar, Valorant oynarken durduk yere ping sorunu yaşıyorum. Yüksek pingden kaynaklı nasıl çözebilirim? Fikri olan var mı? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bağlandığın sunucu İstanbul mu?
5 511993 Hectopat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 1.237 Çözümler 1 18 Haziran 2023 #3 Sen oyundayken ağ üzerinde interneti kullananlar varsa olabilir. Modem eskiyse olabilir, kablolu bağlanman daha iyi olur. Arka planda da interneti kullanan programlar olmasın.
Sen oyundayken ağ üzerinde interneti kullananlar varsa olabilir. Modem eskiyse olabilir, kablolu bağlanman daha iyi olur. Arka planda da interneti kullanan programlar olmasın.
jaraiyas Megapat Katılım 16 Ocak 2015 Mesajlar 321 Yer İstanbul 18 Haziran 2023 #4 ATMAC dedi: Merhaba arkadaşlar, Valorant oynarken durduk yere ping sorunu yaşıyorum. Yüksek pingden kaynaklı nasıl çözebilirim? Fikri olan var mı? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hangi servis sağlayıcıyı kullanıyorsunuz.
ATMAC dedi: Merhaba arkadaşlar, Valorant oynarken durduk yere ping sorunu yaşıyorum. Yüksek pingden kaynaklı nasıl çözebilirim? Fikri olan var mı? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hangi servis sağlayıcıyı kullanıyorsunuz.