WineRed Centipat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 72 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri Monster Abra A5 15.7 Gtx 1650ti i5 10. nesil 8gb ram 256 gb ssd Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2023 #1 Hocam Valorant ap sunucusunda ben bunu nasıl ab yapıp TR'ye çekeceğim? Ne olur yardım edin. Gördüğünüz gibi TR yok. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (128).png 1,5 MB · Görüntüleme: 172 Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ocak 2023
Hocam Valorant ap sunucusunda ben bunu nasıl ab yapıp TR'ye çekeceğim? Ne olur yardım edin. Gördüğünüz gibi TR yok.
JustShwaize Decapat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2023 #2 WineRed dedi: Hocam Valorant ap sunucusunda ben bunu nasıl ab yapıp TR'ye çekeceğim? Ne olur yardım edin. Gördüğünüz gibi TR yok. Genişletmek için tıkla... Kanka bildiğim kadarıyla oyunun yetkili ekibine mesaj gönderiyorsun sunucu değiştirmek için ama geçerli bir neden olmalı incelikle yazıyorsun araştır destek mailine ulaş Valorant'ın.
WineRed dedi: Hocam Valorant ap sunucusunda ben bunu nasıl ab yapıp TR'ye çekeceğim? Ne olur yardım edin. Gördüğünüz gibi TR yok. Genişletmek için tıkla... Kanka bildiğim kadarıyla oyunun yetkili ekibine mesaj gönderiyorsun sunucu değiştirmek için ama geçerli bir neden olmalı incelikle yazıyorsun araştır destek mailine ulaş Valorant'ın.
WineRed Centipat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 72 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri Monster Abra A5 15.7 Gtx 1650ti i5 10. nesil 8gb ram 256 gb ssd Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2023 #3 Yok cevap vermediler başka çözüm var mı?