X XBaroas Hectopat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 371 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2023 #1 Olay tam olarak öyle değil şöyle; benim arkadaşım hesabıma girip VP filan alacak 5 dakika, sonra hesabımdan çıkacak bu sebepten hesabım ban yer mi?
Olay tam olarak öyle değil şöyle; benim arkadaşım hesabıma girip VP filan alacak 5 dakika, sonra hesabımdan çıkacak bu sebepten hesabım ban yer mi?
Livo Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 3.979 Makaleler 2 Çözümler 24 8 Kasım 2023 #2 İmkanı yok.
ircoas Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 2.707 Çözümler 21 Daha fazla Sistem Özellikleri Islemci:AMD Ryzen™5 7600X Anakart:GIGABYTE B650M DS3H Ram:XPG 32GB (2x16GB) Lancer Siyah DDR5 6000MHz CL40 Kasa/PSU:XIGMATEK COCKPIT X-POWER 700W 80PLUS Ekran Karti:ZOTAC GeForce RTX 4070 TWIN EDGE OC Sivi Sogutma:COOLER MASTER MASTERLIQUID ML240L V2 SSD:CRUCIAL P3 1TB Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci 8 Kasım 2023 #3 XBaroas dedi: Olay tam olarak öyle değil şöyle; benim arkadaşım hesabıma girip VP filan alacak 5 dakika, sonra hesabımdan çıkacak bu sebepten hesabım ban yer mi? Genişletmek için tıkla... Hile acarsa evet "acmaz ise" hayir.
XBaroas dedi: Olay tam olarak öyle değil şöyle; benim arkadaşım hesabıma girip VP filan alacak 5 dakika, sonra hesabımdan çıkacak bu sebepten hesabım ban yer mi? Genişletmek için tıkla... Hile acarsa evet "acmaz ise" hayir.
5 508280 Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 1.907 Çözümler 7 8 Kasım 2023 #4 Yiyeceğini düşünmüyorum hocam. Sadece VP alacaksa kod atsın size.
X XBaroas Hectopat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 371 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2023 #5 Livo dedi: İmkanı yok. Genişletmek için tıkla... Emin olmak istedim sadece hesap paylaşan milyonlar var. 508280 dedi: Yiyeceğini düşünmüyorum hocam. Sadece VP alacaksa kod atsın size. Genişletmek için tıkla... Kodlara guvenmiyormus bir şey diyemem.
Livo dedi: İmkanı yok. Genişletmek için tıkla... Emin olmak istedim sadece hesap paylaşan milyonlar var. 508280 dedi: Yiyeceğini düşünmüyorum hocam. Sadece VP alacaksa kod atsın size. Genişletmek için tıkla... Kodlara guvenmiyormus bir şey diyemem.
Livo Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 3.979 Makaleler 2 Çözümler 24 8 Kasım 2023 #6 XBaroas dedi: Emin olmak istedim sadece hesap paylaşan milyonlar var. Genişletmek için tıkla... Valorant üzerinden VP almak mantıksız Trendyol gibi yerlerde daha ucuza satılıyor kod olarak hem senin hesabına girmesi gerekmez hem daha ucuza alır.
XBaroas dedi: Emin olmak istedim sadece hesap paylaşan milyonlar var. Genişletmek için tıkla... Valorant üzerinden VP almak mantıksız Trendyol gibi yerlerde daha ucuza satılıyor kod olarak hem senin hesabına girmesi gerekmez hem daha ucuza alır.
X XBaroas Hectopat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 371 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2023 #7 ircoas dedi: Hile acarsa evet "acmaz ise" hayir. Genişletmek için tıkla... Acmayacak direk aldıktan sonra cikacak. Livo dedi: Valorant üzerinden VP almak mantıksız Trendyol gibi yerlerde daha ucuza satılıyor kod olarak hem senin hesabına girmesi gerekmez hem daha ucuza alır. Genişletmek için tıkla... Hocam güvenmiyor kendisi sorun orada.
ircoas dedi: Hile acarsa evet "acmaz ise" hayir. Genişletmek için tıkla... Acmayacak direk aldıktan sonra cikacak. Livo dedi: Valorant üzerinden VP almak mantıksız Trendyol gibi yerlerde daha ucuza satılıyor kod olarak hem senin hesabına girmesi gerekmez hem daha ucuza alır. Genişletmek için tıkla... Hocam güvenmiyor kendisi sorun orada.
Livo Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 3.979 Makaleler 2 Çözümler 24 8 Kasım 2023 #8 XBaroas dedi: Acmayacak direk aldıktan sonra cikacak. Hocam güvenmiyor kendisi sorun orada. Genişletmek için tıkla... binlerce kişi alıyor yorum yapıyor o ayrı bir konu para onun parası sonuçta yapsın istediğini bırakın
XBaroas dedi: Acmayacak direk aldıktan sonra cikacak. Hocam güvenmiyor kendisi sorun orada. Genişletmek için tıkla... binlerce kişi alıyor yorum yapıyor o ayrı bir konu para onun parası sonuçta yapsın istediğini bırakın
X XBaroas Hectopat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 371 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2023 #9 Livo dedi: Binlerce kişi alıyor yorum yapıyor o ayrı bir konu para onun parası sonuçta yapsın istediğini bırakın. Genişletmek için tıkla... Bir şey diyemiyorum hocam haklısınız ,o zaman sakıncası yok ban yemez hesabım rahatlıkla girebilir.
Livo dedi: Binlerce kişi alıyor yorum yapıyor o ayrı bir konu para onun parası sonuçta yapsın istediğini bırakın. Genişletmek için tıkla... Bir şey diyemiyorum hocam haklısınız ,o zaman sakıncası yok ban yemez hesabım rahatlıkla girebilir.