fluxking25 Centipat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 61 30 Ekim 2020 #21 PustiPowerV2 dedi: Bence iyi vurmuş. Tebrik ederim. Genişletmek için tıkla... Bence de sanırsın herkes e-sporcu da vuruş beğenmiyorlar
PustiPowerV2 dedi: Bence iyi vurmuş. Tebrik ederim. Genişletmek için tıkla... Bence de sanırsın herkes e-sporcu da vuruş beğenmiyorlar
zoro043 Hectopat Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 707 Makaleler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2020 #22 Helal olsun (Dark souls oyuncusuyum valoranttan anlamam ama galiba iyi bir vuruş)
KakoluSut Hectopat Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 35 30 Ekim 2020 #23 bastila dedi: Böyle bir spray attım ve arkadaşlarım delirdi. Ooo süper, manyak spray falan diye, at bunu falan dediler. Bende gaza gelip attım. Sizce nasıl? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Plat 2 seviyesinde oynuyorum. Beğendiyseniz bi' like alırım . Genişletmek için tıkla... Gayet güzel ama sonda bir X basmışsın neden bastığını anlayabilmiş değilim.
bastila dedi: Böyle bir spray attım ve arkadaşlarım delirdi. Ooo süper, manyak spray falan diye, at bunu falan dediler. Bende gaza gelip attım. Sizce nasıl? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Plat 2 seviyesinde oynuyorum. Beğendiyseniz bi' like alırım . Genişletmek için tıkla... Gayet güzel ama sonda bir X basmışsın neden bastığını anlayabilmiş değilim.
JaMorantt Megapat Katılım 9 Haziran 2017 Mesajlar 414 Çözümler 1 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Ekim 2020 #24 KakoluSut dedi: Gayet güzel ama sonda bir X basmışsın neden bastığını anlayabilmiş değilim. Genişletmek için tıkla... Sonda Brimstone kaldı onun için olabilir. Mermisi bittiği için ona atmak istedi sanırım.
KakoluSut dedi: Gayet güzel ama sonda bir X basmışsın neden bastığını anlayabilmiş değilim. Genişletmek için tıkla... Sonda Brimstone kaldı onun için olabilir. Mermisi bittiği için ona atmak istedi sanırım.
Warg Kilopat Katılım 3 Aralık 2017 Mesajlar 411 Makaleler 1 Çözümler 2 30 Ekim 2020 #25 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et al sana :ASA
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et al sana :ASA
bastila Hectopat Katılım 28 Kasım 2019 Mesajlar 723 Makaleler 1 Çözümler 7 30 Ekim 2020 #26 Warg dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et al sana :ASA Genişletmek için tıkla... Hocam burada adamların 3'ü arka arkaya ve gördüğüm kadarıyla pistollular. Ama kaçırmamışsınız, tebrikler . KakoluSut dedi: Gayet güzel ama sonda bir X basmışsın neden bastığını anlayabilmiş değilim. Genişletmek için tıkla... Sonda bir kişi daha kalmıştı ona atarım diye basmıştım.
Warg dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et al sana :ASA Genişletmek için tıkla... Hocam burada adamların 3'ü arka arkaya ve gördüğüm kadarıyla pistollular. Ama kaçırmamışsınız, tebrikler . KakoluSut dedi: Gayet güzel ama sonda bir X basmışsın neden bastığını anlayabilmiş değilim. Genişletmek için tıkla... Sonda bir kişi daha kalmıştı ona atarım diye basmıştım.
Warg Kilopat Katılım 3 Aralık 2017 Mesajlar 411 Makaleler 1 Çözümler 2 30 Ekim 2020 #27 bastila dedi: Hocam burada adamların 3'ü arka arkaya ve gördüğüm kadarıyla pistollular. Ama kaçırmamışsınız, tebrikler . Sonda bir kişi daha kalmıştı ona atarım diye basmıştım. Genişletmek için tıkla... öyle laf olsun diye attım
bastila dedi: Hocam burada adamların 3'ü arka arkaya ve gördüğüm kadarıyla pistollular. Ama kaçırmamışsınız, tebrikler . Sonda bir kişi daha kalmıştı ona atarım diye basmıştım. Genişletmek için tıkla... öyle laf olsun diye attım
Zedxotp Femtopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2020 #28 Abi böyle şeylere çıldıran insan ya. Yeni oynayan veletle bir farkı yok. Bak, elmas eloyum; her zaman böyle sprey atabiliyorlar. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ekim 2020
Abi böyle şeylere çıldıran insan ya. Yeni oynayan veletle bir farkı yok. Bak, elmas eloyum; her zaman böyle sprey atabiliyorlar.
Hagström Viking Kilopat Katılım 9 Ağustos 2018 Mesajlar 649 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2020 #29 Tebrik edip geçin ya da görmezden gelip dogrudan geçin işte. Çok zor olmamalı. Elinize sağlık.
KakoluSut Hectopat Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 35 3 Kasım 2020 #30 bastila dedi: Sonda bir kişi daha kalmıştı ona atarım diye basmıştım. Genişletmek için tıkla... Spray'in devamını göremediğim için bilmiyorum ama son adamla ilgili ses alamadım ben ama yine de o anın verdiği heyecanla ulti basmak normal Raze oynarken ben de arada yapıyorum bu arada bir tavsiye spray yerine HS atmak da denenilebilir.
bastila dedi: Sonda bir kişi daha kalmıştı ona atarım diye basmıştım. Genişletmek için tıkla... Spray'in devamını göremediğim için bilmiyorum ama son adamla ilgili ses alamadım ben ama yine de o anın verdiği heyecanla ulti basmak normal Raze oynarken ben de arada yapıyorum bu arada bir tavsiye spray yerine HS atmak da denenilebilir.