Djole Decapat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 75 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #1 Merhaba, Valorant'ta sizce Battle Pass almak mı yoksa tek bir tane vandal skini almak mı? Kararsız kaldım. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Temmuz 2024
Merhaba, Valorant'ta sizce Battle Pass almak mı yoksa tek bir tane vandal skini almak mı? Kararsız kaldım.
neXusTS Hectopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 2.777 Makaleler 2 Çözümler 66 Daha fazla Sistem Özellikleri | AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz - 16 GB 3000 MHz RAM - VEGA 8 Grafik Kartı (4 GB VRAM) | Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #2 Djole dedi: Merhaba, Valorant'ta sizce Battle Pass almak mı yoksa tek bir tane vandal skini almak mı? Kararsız kaldım. Genişletmek için tıkla... Bıçağın vs. varsa vandal alabilirsin.
Djole dedi: Merhaba, Valorant'ta sizce Battle Pass almak mı yoksa tek bir tane vandal skini almak mı? Kararsız kaldım. Genişletmek için tıkla... Bıçağın vs. varsa vandal alabilirsin.
werzburg Centipat Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 453 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Los Angaras Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #3 Battle Pass alınca fullersen diğer sezenda beleşe geliyor.
Hitmeean Picopat Katılım 20 Haziran 2024 Mesajlar 118 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #4 werzburg dedi: Battle Pass alınca fullersen diğer sezenda beleşe geliyor. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey yok reis :]
werzburg dedi: Battle Pass alınca fullersen diğer sezenda beleşe geliyor. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey yok reis :]
werzburg Centipat Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 453 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Los Angaras Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #5 Hitmeean dedi: Öyle bir şey yok reis:] Genişletmek için tıkla... V-Papel'leri toplayarak season Pass'den yine çıkarabilir Battle Pass'i.
Hitmeean dedi: Öyle bir şey yok reis:] Genişletmek için tıkla... V-Papel'leri toplayarak season Pass'den yine çıkarabilir Battle Pass'i.
Hitmeean Picopat Katılım 20 Haziran 2024 Mesajlar 118 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #6 werzburg dedi: V-Papel'leri toplayarak season Pass'den yine çıkarabilir Battle Pass'i. Genişletmek için tıkla... İlk defa senden duyuyorum hocam V-Papel dediğiniz VP mi? Battle Pass VP vermiyor silah güçlendirmek için olan puandan veriyor diye bilriyorum.
werzburg dedi: V-Papel'leri toplayarak season Pass'den yine çıkarabilir Battle Pass'i. Genişletmek için tıkla... İlk defa senden duyuyorum hocam V-Papel dediğiniz VP mi? Battle Pass VP vermiyor silah güçlendirmek için olan puandan veriyor diye bilriyorum.
7 701973 Centipat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 40 Çözümler 1 25 Temmuz 2024 #7 Hitmeean dedi: İlk defa senden duyuyorum hocam V-Papel dediğiniz VP mi? Battle Pass VP vermiyor silah güçlendirmek için olan puandan veriyor diye bilriyorum. Genişletmek için tıkla... Arkadaş Fortnite ile karıştırmış sanırım.
Hitmeean dedi: İlk defa senden duyuyorum hocam V-Papel dediğiniz VP mi? Battle Pass VP vermiyor silah güçlendirmek için olan puandan veriyor diye bilriyorum. Genişletmek için tıkla... Arkadaş Fortnite ile karıştırmış sanırım.
Hitmeean Picopat Katılım 20 Haziran 2024 Mesajlar 118 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #8 701973 dedi: Arkadaş Fortnite ile karıştırmış sanırım. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle çünkü Valorant'ta öyle bir şey yok
701973 dedi: Arkadaş Fortnite ile karıştırmış sanırım. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle çünkü Valorant'ta öyle bir şey yok
Djole Decapat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 75 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #9 neXusTS dedi: Bıçağın vs. varsa vandal alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hesap sıfır hiçbir şey yok içinde sıfırdan dizeceğim ondan kararsız kaldım.
neXusTS dedi: Bıçağın vs. varsa vandal alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hesap sıfır hiçbir şey yok içinde sıfırdan dizeceğim ondan kararsız kaldım.
Hitmeean Picopat Katılım 20 Haziran 2024 Mesajlar 118 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #10 Djole dedi: Hesap sıfır hiçbir şey yok içinde sıfırdan dizeceğim ondan kararsız kaldım. Genişletmek için tıkla... Vandal al ama 200 kağıt daha bayıl Battle Pass al oradan bayağı skin geliyor.
Djole dedi: Hesap sıfır hiçbir şey yok içinde sıfırdan dizeceğim ondan kararsız kaldım. Genişletmek için tıkla... Vandal al ama 200 kağıt daha bayıl Battle Pass al oradan bayağı skin geliyor.