wut0_0 Centipat Katılım 1 Şubat 2024 Mesajlar 25 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #1 Valorant'ta Battle Pass aldım 48. aşamadayım daha bitiremedim bitiremezsem açamadığım 2 aşamanın (49-50)'nin ödülleri gelir mi?
Valorant'ta Battle Pass aldım 48. aşamadayım daha bitiremedim bitiremezsem açamadığım 2 aşamanın (49-50)'nin ödülleri gelir mi?
omerdesouza Megapat Katılım 22 Haziran 2015 Mesajlar 369 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #2 Hayır bitirdiğin kadarını ödül olarak alabiliyorsun yalnızca.
egev35 Centipat Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #3 wut0_0 dedi: Valorant'ta Battle Pass aldım 48. aşamadayım daha bitiremedim bitiremezsem açamadığım 2 aşamanın (49-50)'nin ödülleri gelir mi? Genişletmek için tıkla... Gelmez kanka ne kadar yaptıysan o kadar gelir.
wut0_0 dedi: Valorant'ta Battle Pass aldım 48. aşamadayım daha bitiremedim bitiremezsem açamadığım 2 aşamanın (49-50)'nin ödülleri gelir mi? Genişletmek için tıkla... Gelmez kanka ne kadar yaptıysan o kadar gelir.
wut0_0 Centipat Katılım 1 Şubat 2024 Mesajlar 25 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #4 Tamamdır çok sağ olun yardımınız için bilmeseydim dümdüz oturacaktım omerdesouza dedi: Hayır bitirdiğin kadarını ödül olarak alabiliyorsun yalnızca. Genişletmek için tıkla... egev35 dedi: Gelmez kanka ne kadar yaptıysan o kadar gelir. Genişletmek için tıkla... Sizde çok sağ olun iyi akşamlar.
Tamamdır çok sağ olun yardımınız için bilmeseydim dümdüz oturacaktım omerdesouza dedi: Hayır bitirdiğin kadarını ödül olarak alabiliyorsun yalnızca. Genişletmek için tıkla... egev35 dedi: Gelmez kanka ne kadar yaptıysan o kadar gelir. Genişletmek için tıkla... Sizde çok sağ olun iyi akşamlar.
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 7.021 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #5 wut0_0 dedi: Valorant'ta Battle Pass aldım 48. aşamadayım daha bitiremedim bitiremezsem açamadığım 2 aşamanın (49-50)'nin ödülleri gelir mi? Genişletmek için tıkla... Haftalık görevler gelince tamamlarsınız direkt. Ben şahsen sondaki ödülleri açabilmek için 300 VP verdim. Ve şu an bitti bp fazla oynadım.
wut0_0 dedi: Valorant'ta Battle Pass aldım 48. aşamadayım daha bitiremedim bitiremezsem açamadığım 2 aşamanın (49-50)'nin ödülleri gelir mi? Genişletmek için tıkla... Haftalık görevler gelince tamamlarsınız direkt. Ben şahsen sondaki ödülleri açabilmek için 300 VP verdim. Ve şu an bitti bp fazla oynadım.