B BirOyunSevdalısı Picopat Katılım 18 Nisan 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2023 #1 Geçtiğimiz dönemde Valorant Battle Pass aldım dün 7 günlük ban yedim son güne kalacak Battle Pass'in son iki aşaması. Sizce 1 günde bitirebilir miyim? Ona göre okula gitmeyeceğim.
Geçtiğimiz dönemde Valorant Battle Pass aldım dün 7 günlük ban yedim son güne kalacak Battle Pass'in son iki aşaması. Sizce 1 günde bitirebilir miyim? Ona göre okula gitmeyeceğim.
Z zinedinzidan Decapat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 889 Çözümler 1 18 Nisan 2023 #2 Haftalık görev varsa yapılır.Yoksa 11 tane felan rekabetçi oynaman lazım her biri 5000 verse.
B BirOyunSevdalısı Picopat Katılım 18 Nisan 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2023 #3 zinedinzidan dedi: Haftalık görev varsa yapılır.Yoksa 11 tane felan rekabetçi oynaman lazım her biri 5000 verse. Genişletmek için tıkla... peki ya haftalık görevleri 4 saatte bitirebilirmiyim okula gitmem gerek çünkü
zinedinzidan dedi: Haftalık görev varsa yapılır.Yoksa 11 tane felan rekabetçi oynaman lazım her biri 5000 verse. Genişletmek için tıkla... peki ya haftalık görevleri 4 saatte bitirebilirmiyim okula gitmem gerek çünkü