Taşıtmak kelimesini ciddi anlamında yazdığını düşünmüyorum. Arkadaş onunla gireceği arkadaşı olmadığı için kendisine oyun arkadaşı arıyor işte. Boş boş yazacağınıza hiç yazmayın daha iyi. Yok ego tatmini yok eloboost yazanlarında en fazla Silver-Gold olduğunu düşünüyorum.
Tek maça bakarak bunu çıkaramazsın. Çok kill almış olman ne senin iyi oynadığını gösterir ne de kişisel performansın önemsiz olduğunu. 1 maç kötü olur 2 maç olur fakat eğer performansın iyiyse elbet meyvelerini alırsın ve lig atlarsın.
Sizden daha deneyimli biri ile girmek biraz smurf birinin sizi kasması anlamına geliyor, bu da oyunda daha doğrusu Valorant'da tasvir edilmiyor, oyun bunu tamamen ortadan kaldırmayı amaçlıyor. Ben Gold eloyum nickinizi atabilir misiniz?
Tek maça bakarak bunu çıkaramazsın. Çok kill almış olman ne senin iyi oynadığını gösterir ne de kişisel performansın önemsiz olduğunu. 1 maç kötü olur 2 maç olur fakat eğer performansın iyiyse elbet meyvelerini alırsın ve lig atlarsın.
Hesabımın ismini verebilirim takımımda genellikle rekabetçi oynadığımda 2. olmuşumdur ama takımından biri direkt Raze ve Reyna kitleyip 1 5 vurursa ve sen Sage ile 30 vuruyosan sence de bu bir sıkıntı değil mi?
Dostum Valorant gibi bir oyunu PC'ne install edip diskine, ekran kartına ve PC bileşenlerine hakaret etmişsin. Ayrıca internet servis sağlayıcının kapasitesini o iğrenç oyunun serverlarına bağlanmaya çalışarak ziyan etmene gerek yok.