crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.867 Çözümler 56 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #1 Valorant oynarken genelde şarjda oynuyorum. Monster Abra ile gördüğüm Max 100 FPS ama şarj cihazını çıkarınca asla oynanmıyor, nasıl çözebilirim?
Valorant oynarken genelde şarjda oynuyorum. Monster Abra ile gördüğüm Max 100 FPS ama şarj cihazını çıkarınca asla oynanmıyor, nasıl çözebilirim?
E EsatKa Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.238 Makaleler 2 Çözümler 24 1 Temmuz 2023 #2 crqdles dedi: Valorant oynarken genelde şarjda oynuyorum. Monster Abra ile gördüğüm Max 100 FPS ama şarj cihazını çıkarınca asla oynanmıyor, nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Çözemezsiniz, bu normal bir şey. Artı 0 Eksi
crqdles dedi: Valorant oynarken genelde şarjda oynuyorum. Monster Abra ile gördüğüm Max 100 FPS ama şarj cihazını çıkarınca asla oynanmıyor, nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Çözemezsiniz, bu normal bir şey.
florieyollarda Hectopat Katılım 30 Nisan 2022 Mesajlar 437 Çözümler 14 1 Temmuz 2023 #3 Cihaz pildeyken yeterli güç veremediği için FPS düşük oluyor. Normal bir şey. Artı 0 Eksi
Golden.Nyks Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 3.182 Çözümler 20 1 Temmuz 2023 #4 EsatKa dedi: Çözemezsiniz, bu normal bir şey. Genişletmek için tıkla... Hadi bir şekilde çözdü diyelim o zaman da 30dk bile dayanmaz şarjı. Artı 0 Eksi
EsatKa dedi: Çözemezsiniz, bu normal bir şey. Genişletmek için tıkla... Hadi bir şekilde çözdü diyelim o zaman da 30dk bile dayanmaz şarjı.
KS KS crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.867 Çözümler 56 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #5 florieyollarda dedi: Cihaz pildeyken yeterli güç veremediği için FPS düşük oluyor. Normal bir Genişletmek için tıkla... Golden.Nyks dedi: Hadi bir şekilde çözdü diyelim o zaman da 30dk bile dayanmaz şarjı. Genişletmek için tıkla... Normalde de dayanmıyor ki Artı 0 Eksi
florieyollarda dedi: Cihaz pildeyken yeterli güç veremediği için FPS düşük oluyor. Normal bir Genişletmek için tıkla... Golden.Nyks dedi: Hadi bir şekilde çözdü diyelim o zaman da 30dk bile dayanmaz şarjı. Genişletmek için tıkla... Normalde de dayanmıyor ki