Valorant'ta bir Vandal mermisinin gövdeden 91 vurması

Syotch

Hectopat
Merhaba, Valorant'ta Gümüş 1 (86/100) rankım var. Bugün ranked maç girdiğimde (Brimstone ile) Pearl haritasında karşıdaki Killjoy bana tek bir vandal mermisiyle 91 hasar vurdu ve canım da 60-70 bandında olunca tek yedim gövdeden. Normalde gövdeden mermi başına 40 vuran vandal nasıl 91 vurmuş olabilir?

Savunmasız kalmışsınızdır ( Killjoy Q skill'i )

Viper Q'sunun içindeyseniz normal. Ve ya Viper wallundan geçtiyseniz de olabilir.

Zayıflatma (savunmasız da olabilir etkinin adı) yemiş olabilirsiniz. Yeteneklerinden de hasar yediyseniz ekleniyor. Mesela Nano Sürücü yeteneğinden 51 hasar yemişsinizdir. Vandal da bir kurşun atınca ölmüşsünüzdür. Gerçi muhtemelen zayıflatma yediniz dediğiniz gibi 60-70 canla tek yediyseniz direkt.

Eğer lagı var ise 1 mermi göğüs 2 mermi bacak sana 1 mermi gibi görünüp 91 vurmuş olabilir.
Bir sefer bir chyper'a 4535 vurmuştum. Ölmemişti. Adam bölüm sonu canavarı çıktı maaşallah.

Oyunda yanlış hatırlamıyorsam Viper yoktu muhtemelen Killjoy'un Q'sundan oldu ama zayıftlatmanın bu kadar etkilediğini bilmiyordum. 40lık vermi 91 vurmuş.

Oyunda yanlış hatırlamıyorsam Viper yoktu muhtemelen Killjoy'un Q'sundan oldu ama zayıftlatmanın bu kadar etkilediğini bilmiyordum. 40lık vermi 91 vurmuş.
2.5 katı gibi bir şey vuruyor.

Eğer lagı var ise 1 mermi göğüs 2 mermi bacak sana 1 mermi gibi görünüp 91 vurmuş olabilir.
Bir sefer bir chyper'a 4535 vurmuştum. Ölmemişti. Adam bölüm sonu canavarı çıktı maaşallah.
Lag varsa da ondandır zaten ethernet kablosu ile oynuyorum pingim 20-21 sabit. PCde gayet iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…