S Syotch Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 66 3 Mayıs 2023 #11 OnurOfc dedi: Savunmasız kalmışsınızdır ( Killjoy Q skill'i ) Genişletmek için tıkla... İlk defa bir yetenekten bu kadar etkilendim 91 tek mermi maşallah
OnurOfc dedi: Savunmasız kalmışsınızdır ( Killjoy Q skill'i ) Genişletmek için tıkla... İlk defa bir yetenekten bu kadar etkilendim 91 tek mermi maşallah
EkmekArasıRam Decipat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 2.374 Makaleler 15 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri 1 adet ekmek. 5-6 Tane ram. Cinsiyet Erkek Meslek Freelancer 3 Mayıs 2023 #12 Syotch dedi: İlk defa bir yetenekten bu kadar etkilendim 91 tek mermi maşallah Genişletmek için tıkla... KJ mainim. Bu tür ani hasar vuran buglı lineuplar var. Raporla git.
Syotch dedi: İlk defa bir yetenekten bu kadar etkilendim 91 tek mermi maşallah Genişletmek için tıkla... KJ mainim. Bu tür ani hasar vuran buglı lineuplar var. Raporla git.
S Syotch Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 66 3 Mayıs 2023 #13 EkmekArasıRam dedi: KJ mainim. Bu tür ani hasar vuran buglı lineuplar var. Raporla git. Genişletmek için tıkla... Yani etkisi olup ceza alacağını hiç sanmıyorum ama raporlayacağım, teşekkürler bilgi için. Ben Reyna, Neon ve Gekko üçlüsünün dışına çıkmadığım için bilmiyorum pek diğer ajanların nasıl daha iyi kullanılabileceğini.
EkmekArasıRam dedi: KJ mainim. Bu tür ani hasar vuran buglı lineuplar var. Raporla git. Genişletmek için tıkla... Yani etkisi olup ceza alacağını hiç sanmıyorum ama raporlayacağım, teşekkürler bilgi için. Ben Reyna, Neon ve Gekko üçlüsünün dışına çıkmadığım için bilmiyorum pek diğer ajanların nasıl daha iyi kullanılabileceğini.
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.186 Makaleler 3 Çözümler 61 3 Mayıs 2023 #14 Mollyler hasar veriyor veya bug olmuştur. Farenin orta tıkı ile bakmak daha faydalı net bilgi için.