ByGny Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 428 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Temmuz 2021 #1 Avrupa serverine geçmek istiyorum nasıl geçebilirim? VPN denedim olmadı Türk milleti aşırı küfür ediyor. Var mıdır bir çözümü? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Temmuz 2021
Avrupa serverine geçmek istiyorum nasıl geçebilirim? VPN denedim olmadı Türk milleti aşırı küfür ediyor. Var mıdır bir çözümü?
SeyidFalan Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 1.526 Makaleler 2 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2021 #2 ByGny dedi: Avrupa serverine geçmek istiyorum nasıl geçebilirim? VPN denedim olmadı Türk milleti aşırı küfür ediyor. Var mıdır bir çözümü? Genişletmek için tıkla... Oyun menüsünden Frankfurt seçebilirsin.
ByGny dedi: Avrupa serverine geçmek istiyorum nasıl geçebilirim? VPN denedim olmadı Türk milleti aşırı küfür ediyor. Var mıdır bir çözümü? Genişletmek için tıkla... Oyun menüsünden Frankfurt seçebilirsin.
4 407204 Centipat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 510 Çözümler 1 23 Temmuz 2021 #3 ByGny dedi: Avrupa serverine geçmek istiyorum nasıl geçebilirim? VPN denedim olmadı Türk milleti aşırı küfür ediyor. Var mıdır bir çözümü? Genişletmek için tıkla... Tabii ki oynaya tıkladıktan sonra kartınızın üstünde 3 çizgili bir şey var ona tıklayın serverler listeleniyor.
ByGny dedi: Avrupa serverine geçmek istiyorum nasıl geçebilirim? VPN denedim olmadı Türk milleti aşırı küfür ediyor. Var mıdır bir çözümü? Genişletmek için tıkla... Tabii ki oynaya tıkladıktan sonra kartınızın üstünde 3 çizgili bir şey var ona tıklayın serverler listeleniyor.
N Noqx Decapat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 658 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 23 Temmuz 2021 #4 Mod seçme kısmına gel. Kartının üstünde küçük kitapçıklar var. Ona bas. Orda bir sürü server var. İstediğini seç oyna.
Mod seçme kısmına gel. Kartının üstünde küçük kitapçıklar var. Ona bas. Orda bir sürü server var. İstediğini seç oyna.
ressh Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 3.548 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer Türkiye 23 Temmuz 2021 #6 Diğer yerlerde de ırkçılık var. En iyisi takım sesli sohbeti kapatmak.
Cihat Uğurlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2018 Mesajlar 1.721 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek CNC ve Forklift Opr. 23 Temmuz 2021 #7 Biraz önce arkadaşıma anlatmak için görsel oluşturmuştum Bu şekilde değiştirebilirsin.
4 407204 Centipat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 510 Çözümler 1 23 Temmuz 2021 #8 ressh dedi: Diğer yerlerde de ırkçılık var. En iyisi takım sesli sohbeti kapatmak. Genişletmek için tıkla... Her yerde sorun var ya pre gireceksin. Başka yolu yok.
ressh dedi: Diğer yerlerde de ırkçılık var. En iyisi takım sesli sohbeti kapatmak. Genişletmek için tıkla... Her yerde sorun var ya pre gireceksin. Başka yolu yok.
ByGny Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 428 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Temmuz 2021 #9 Herkese Teşekkür Ederim Yardım Ettiğiniz İçin