verakarma Centipat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Kadın 10 Haziran 2023 #1 Valorant hesabımı çalan kişiden geri aldım. Fakat yükleme yapıp skin satın almış. Hesabı geri alabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Haziran 2023
Valorant hesabımı çalan kişiden geri aldım. Fakat yükleme yapıp skin satın almış. Hesabı geri alabilir mi?
V Valion Hectopat Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2023 #2 Hayır.
Barisdkmn Kilopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i5 11400f Rx 6600 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Haziran 2023 #3 Enayi parası, hayırlı olsun.
micheal owen Kilopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.497 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2023 #4 Andavalın birinden bedava skin aldınız hesabıda alamaz.
Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.080 Çözümler 9 10 Haziran 2023 #5 verakarma dedi: Valorant hesabımı çalan kişiden geri aldım. Fakat yükleme yapıp skin satın almış. Hesabı geri alabilir mi? Genişletmek için tıkla... Çalan kişi muhtemelen başkasına satmış satın alan adına üzüldüm açıkçası Calan kişi yüklemez yoksa.
verakarma dedi: Valorant hesabımı çalan kişiden geri aldım. Fakat yükleme yapıp skin satın almış. Hesabı geri alabilir mi? Genişletmek için tıkla... Çalan kişi muhtemelen başkasına satmış satın alan adına üzüldüm açıkçası Calan kişi yüklemez yoksa.
Barisdkmn Kilopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i5 11400f Rx 6600 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Haziran 2023 #6 281690 dedi: Çalan kişi muhtemelen başkasına satmış satın alan adına üzüldüm açıkçası Calan kişi yüklemez yoksa. Genişletmek için tıkla... Evet, Riot hesaplarını almayın aldırmayın. Geri çekilmesi çok kolay. Üstüne hesap ticareti yasak olduğu için destek te bulamıyorsunuz.
281690 dedi: Çalan kişi muhtemelen başkasına satmış satın alan adına üzüldüm açıkçası Calan kişi yüklemez yoksa. Genişletmek için tıkla... Evet, Riot hesaplarını almayın aldırmayın. Geri çekilmesi çok kolay. Üstüne hesap ticareti yasak olduğu için destek te bulamıyorsunuz.
verakarma Centipat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Kadın 12 Haziran 2023 #7 lylo dedi: Andavalın birinden bedava skin aldınız hesabıda alamaz. Genişletmek için tıkla... Çaldı kullanıyordu. Biraz da iyi oldu artık 2 tane kelebek bir tane Asil karambitim var.
lylo dedi: Andavalın birinden bedava skin aldınız hesabıda alamaz. Genişletmek için tıkla... Çaldı kullanıyordu. Biraz da iyi oldu artık 2 tane kelebek bir tane Asil karambitim var.
Arieva Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 2.454 Çözümler 2 12 Haziran 2023 #8 verakarma dedi: Valorant hesabımı çalan kişiden geri aldım. Fakat yükleme yapıp skin satın almış. Hesabı geri alabilir mi? Genişletmek için tıkla... Geri alamaz nasıl olsa hesabın sahibisiniz ve ilk e postası sizde.
verakarma dedi: Valorant hesabımı çalan kişiden geri aldım. Fakat yükleme yapıp skin satın almış. Hesabı geri alabilir mi? Genişletmek için tıkla... Geri alamaz nasıl olsa hesabın sahibisiniz ve ilk e postası sizde.