F FBEmre Decapat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 149 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #1 Op skini bekliyorum marketime cesur yürek op geldi sizce alınır mı? Hissiyatı ağır vuruş sesi falan da hoşuma gitti gibi.
Op skini bekliyorum marketime cesur yürek op geldi sizce alınır mı? Hissiyatı ağır vuruş sesi falan da hoşuma gitti gibi.
Tojirama Hectopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 388 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 570 8 GB i5 9400F Corsair 8GB x2 Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #2 FBEmre dedi: Op skini bekliyorum marketime cesur yürek op geldi sizce alınır mı? Hissiyatı ağır vuruş sesi falan da hoşuma gitti gibi. Genişletmek için tıkla... Hissiyatı güzel, bana göre en iyi operatör skini yağmacı operatör. Çabuk sıkılabilirsiniz ama, eğer skin almaktan çekinmiyorsanız alın.
FBEmre dedi: Op skini bekliyorum marketime cesur yürek op geldi sizce alınır mı? Hissiyatı ağır vuruş sesi falan da hoşuma gitti gibi. Genişletmek için tıkla... Hissiyatı güzel, bana göre en iyi operatör skini yağmacı operatör. Çabuk sıkılabilirsiniz ama, eğer skin almaktan çekinmiyorsanız alın.
uğurcan88 Decapat Katılım 20 Şubat 2024 Mesajlar 1.624 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #3 Bence alınır tank ateşliyor gibi ses çıkarıyor ve animasyonları güzel 2 ay kullandım fakat sonrasında çok sıkmaya başladı.
Bence alınır tank ateşliyor gibi ses çıkarıyor ve animasyonları güzel 2 ay kullandım fakat sonrasında çok sıkmaya başladı.