Mercyus Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 203 Çözümler 3 14 Mart 2024 #1 Merhaba dostlar. Rekabetçideydim. Karşıda derecesiz birkaç adam vardı bazıları iyiydi. MVP oldum ve chatte bana nasıl vuruyon falan deyince smurfum diye yazdım halbuki altında kaldım daha da cıkamıyorum. Ban yer miyim?
Merhaba dostlar. Rekabetçideydim. Karşıda derecesiz birkaç adam vardı bazıları iyiydi. MVP oldum ve chatte bana nasıl vuruyon falan deyince smurfum diye yazdım halbuki altında kaldım daha da cıkamıyorum. Ban yer miyim?
K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.613 Çözümler 31 Yer İstanbul 14 Mart 2024 #2 1 yıl smurf hesap da takıldım kaç kere chate smurf olduğumu yazdım. Hiçbir şey olmadı büyük ihtimal sana da olmaz.
1 yıl smurf hesap da takıldım kaç kere chate smurf olduğumu yazdım. Hiçbir şey olmadı büyük ihtimal sana da olmaz.
Mercyus Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 203 Çözümler 3 14 Mart 2024 #3 Kaan Diktaş dedi: 1 yıl smurf hesap da takıldım kaç kere chate smurf olduğumu yazdım. Hiçbir şey olmadı büyük ihtimal sana da olmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, biraz alay konusu oldu konu ama başka başlıklarda ban yiyenleri gördüm ondan yazmak istedim
Kaan Diktaş dedi: 1 yıl smurf hesap da takıldım kaç kere chate smurf olduğumu yazdım. Hiçbir şey olmadı büyük ihtimal sana da olmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, biraz alay konusu oldu konu ama başka başlıklarda ban yiyenleri gördüm ondan yazmak istedim