H Helenski Centipat Katılım 19 Haziran 2024 Mesajlar 247 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #1 Ekranı 4:3 yaptığımda ekran tam sığmıyor siyah bar değil direk ekran olduğundan küçük duruyor ve evet streched(uzatılmış) yaptığımda da aynı şey geçerli.
Ekranı 4:3 yaptığımda ekran tam sığmıyor siyah bar değil direk ekran olduğundan küçük duruyor ve evet streched(uzatılmış) yaptığımda da aynı şey geçerli.
kadir4414 Decapat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #2 Yanlış bilgi Bir de ban sebebi. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ağustos 2024
H Helenski Centipat Katılım 19 Haziran 2024 Mesajlar 247 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #3 60 FPS alsaydınız böyle düşünmezdiniz. kadir4414 dedi: Bir de ban sebebi. Genişletmek için tıkla... Değil winexp kullanırsanız ban sebebi şimdi çözüm biliyorsanız yardımcı olun lütfen.
60 FPS alsaydınız böyle düşünmezdiniz. kadir4414 dedi: Bir de ban sebebi. Genişletmek için tıkla... Değil winexp kullanırsanız ban sebebi şimdi çözüm biliyorsanız yardımcı olun lütfen.
emyw Centipat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 156 Çözümler 1 6 Ağustos 2024 #4 Helenski dedi: 60 FPS alsaydınız böyle düşünmezdiniz. Değil winexp kullanırsanız ban sebebi şimdi çözüm biliyorsanız yardımcı olun lütfen. Genişletmek için tıkla... Masaüstü çözünürlüğünüzü değiştirin ve oyuna öyle giriş yapın. Oyundan çıktıktan sonra da isterseniz kapatırsınız.
Helenski dedi: 60 FPS alsaydınız böyle düşünmezdiniz. Değil winexp kullanırsanız ban sebebi şimdi çözüm biliyorsanız yardımcı olun lütfen. Genişletmek için tıkla... Masaüstü çözünürlüğünüzü değiştirin ve oyuna öyle giriş yapın. Oyundan çıktıktan sonra da isterseniz kapatırsınız.
H Helenski Centipat Katılım 19 Haziran 2024 Mesajlar 247 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #5 emyw dedi: Masaüstü çözünürlüğünüzü değiştirin ve oyuna öyle giriş yapın. Oyundan çıktıktan sonra da isterseniz kapatırsınız. Genişletmek için tıkla... Denedim olmuyor maalesef. Ekran çözünürlüğü özelliğini uzunlamasına yapmama rağmen.
emyw dedi: Masaüstü çözünürlüğünüzü değiştirin ve oyuna öyle giriş yapın. Oyundan çıktıktan sonra da isterseniz kapatırsınız. Genişletmek için tıkla... Denedim olmuyor maalesef. Ekran çözünürlüğü özelliğini uzunlamasına yapmama rağmen.
emyw Centipat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 156 Çözümler 1 7 Ağustos 2024 #6 Helenski dedi: Denedim olmuyor maalesef. Ekran çözünürlüğü özelliğini uzunlamasına yapmama rağmen. Genişletmek için tıkla... İstersen Lossless Scaling diye bir uygulama var onu deneyebilirsin eğer amacın FPS arttırmaksa.
Helenski dedi: Denedim olmuyor maalesef. Ekran çözünürlüğü özelliğini uzunlamasına yapmama rağmen. Genişletmek için tıkla... İstersen Lossless Scaling diye bir uygulama var onu deneyebilirsin eğer amacın FPS arttırmaksa.
gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.290 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #7 emyw dedi: İstersen Lossless Scaling diye bir uygulama var onu deneyebilirsin eğer amacın FPS arttırmaksa. Genişletmek için tıkla... Valorant, CS'de falan çok işlevli çalışmıyor diye duyduğumu hatırlıyorum.
emyw dedi: İstersen Lossless Scaling diye bir uygulama var onu deneyebilirsin eğer amacın FPS arttırmaksa. Genişletmek için tıkla... Valorant, CS'de falan çok işlevli çalışmıyor diye duyduğumu hatırlıyorum.
H Helenski Centipat Katılım 19 Haziran 2024 Mesajlar 247 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #8 emyw dedi: İstersen Lossless Scaling diye bir uygulama var onu deneyebilirsin eğer amacın FPS arttırmaksa. Genişletmek için tıkla... Ücretli diye indirmemiştim.
emyw dedi: İstersen Lossless Scaling diye bir uygulama var onu deneyebilirsin eğer amacın FPS arttırmaksa. Genişletmek için tıkla... Ücretli diye indirmemiştim.
emyw Centipat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 156 Çözümler 1 7 Ağustos 2024 #9 instagram bu linkteki video işinize yarayabilir. Bu da olmazsa yardımcı olamayacağım artık.
H Helenski Centipat Katılım 19 Haziran 2024 Mesajlar 247 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #10 emyw dedi: instagram bu linkteki video işinize yarayabilir. Bu da olmazsa yardımcı olamayacağım artık. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yeterli yardımı ettiniz zaten.
emyw dedi: instagram bu linkteki video işinize yarayabilir. Bu da olmazsa yardımcı olamayacağım artık. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yeterli yardımı ettiniz zaten.