Valorant'ta çok kasılıyorum

yazdığınız cevaplardan şunu anladım ranked atmalıyım bolca ve bunu deneyeceğim zaten bu rankta yapabileceğim en iyi şey bu sanırım

Eğer hala çıkamıyorsan duo bul ve tr girme

peki aim antrenmanını bırakmalımıyım?
Hayır baktığımda zor botlarda calısma ve deathmatchde gelistir. Onun dışı rutinin iyi gibi ve bol bol oyunu oynaman daha iyi olur ama oyunu takma yani önemli bir şey değil bu kolunu yormaya değmez immo 2 peakim var tecrübeyle söylüyorum bunları öyle önemli bir şey değil bu oyun.

hocam aslında yüksek rank değilde maçlarda adam vurmak istiyorum gerçi bunu yaparsam zaten rankta atlarım amacım performansı arttırmak
Özgüvenli oyna mainin ne ?

aim antrenmanını o zaman azaltayım yani aimlabde sadece 1 playlist poligonda ise zor botları kaldırıyorum uygun mu hocam

aim antrenmanını o zaman azaltayım yani aimlabde sadece 1 playlist poligonda ise zor botları kaldırıyorum uygun mu hocam
Aimlab boş iş

Aimlab seni geliştirir ama o elolarda gerek yok e sporcular falan kullansın aimlabi bosver

Özgüvenli oyna mainin ne ?
oyunda bir çok ajanı biliyorum oynamasını ancak şuanda jett+reyna+chamber oynuyorum op de fena değilimdir bu yüzden op oynayabileceğim ajanlar tercihim

Aimlab boş iş

Aimlab seni geliştirir ama o elolarda gerek yok e sporcular falan kullansın aimlabi bosver
o zaman oyun içi zamana full ayırıyorum vaktimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…