F4ST3R Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 589 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2023 #1 Selam mouse sadece Valorant üzerinde kasarak dönüyor dönmüyor daha doğrusu. Mouse = Corsair Katar Pro Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mart 2023
Selam mouse sadece Valorant üzerinde kasarak dönüyor dönmüyor daha doğrusu. Mouse = Corsair Katar Pro
serkanbutun0101 Decapat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 165 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2023 #2 F4ST3R dedi: Selam mouse sadece Valorant üzerinde kasarak dönüyor dönmüyor daha doğrusu. Mouse = Corsair Katar Pro Genişletmek için tıkla... Pencereli tam ekranda dener misin bir kereliğine?
F4ST3R dedi: Selam mouse sadece Valorant üzerinde kasarak dönüyor dönmüyor daha doğrusu. Mouse = Corsair Katar Pro Genişletmek için tıkla... Pencereli tam ekranda dener misin bir kereliğine?
F4ST3R Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 589 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2023 #3 serkanbutun0101 dedi: Pencereli tam ekranda dener misin bir kereliğine? Genişletmek için tıkla... Anlık olarak öyle oynuyorum.
serkanbutun0101 dedi: Pencereli tam ekranda dener misin bir kereliğine? Genişletmek için tıkla... Anlık olarak öyle oynuyorum.
serkanbutun0101 Decapat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 165 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2023 #4 F4ST3R dedi: Anlık olarak öyle oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Sıkıntının farenin yazılımı ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Macro ayarı varsa kapatır mısın? Oyun Macroyu algılayıp engellemeye çalışıyor olabilir.
F4ST3R dedi: Anlık olarak öyle oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Sıkıntının farenin yazılımı ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Macro ayarı varsa kapatır mısın? Oyun Macroyu algılayıp engellemeye çalışıyor olabilir.