M maximilian borsodi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 2.341 Çözümler 7 5 Ağustos 2022 #11 SageMaine dedi: Bilgisayarın yeni alınması ile durumun ne alakası var? Bilmediğim için soruyorum. Genişletmek için tıkla... Yeni bilgisayarın macunuda yeni olur, macun değişimi ortalama 6 ay veya 1 yıl içerisinde yapılması önerilir. (PC kullanıldığı süre boyunca macun kurumaya başlar ve performans kaybına uğrar, hal böyle olunca işlemci ısınmaya başlar)
SageMaine dedi: Bilgisayarın yeni alınması ile durumun ne alakası var? Bilmediğim için soruyorum. Genişletmek için tıkla... Yeni bilgisayarın macunuda yeni olur, macun değişimi ortalama 6 ay veya 1 yıl içerisinde yapılması önerilir. (PC kullanıldığı süre boyunca macun kurumaya başlar ve performans kaybına uğrar, hal böyle olunca işlemci ısınmaya başlar)
mutlu pide Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 4.626 Makaleler 3 Çözümler 29 Yer Mars Daha fazla Sistem Özellikleri Acer AN515-55 / RTX 3050 / 16 GB 2933 MHz RAM / i3 10300H Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2022 #12 Valorant zaten işlemciyi fazla kullandığından daha çok ısıttırıyor. Laptop olduğundan da normal.
M maximilian borsodi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 2.341 Çözümler 7 5 Ağustos 2022 #13 ahmetsafa dedi: İşlemci modeli i5 9400h. 2 yıl dolu laptopu alalı. Genişletmek için tıkla... 2 yıl çok fazla bir süre, en yakın zamanda macun değişimi yapın. Sosyal'de konu açarsanız bütçenize uygun macun önerisi yapılır. BAGAX Ahşap 5 Kademeli Laptop Soğutucu Laptop Standı Laptop Yükseltici Laptop Altlığı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL BAGAX Ahşap 5 Kademeli Laptop Soğutucu Laptop Standı Laptop Yükseltici Laptop Altlığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Bu tarz bir ürün alarak laptopu bir nebze de olsa havada kulllanmak fanları rahatlatacaktır.
ahmetsafa dedi: İşlemci modeli i5 9400h. 2 yıl dolu laptopu alalı. Genişletmek için tıkla... 2 yıl çok fazla bir süre, en yakın zamanda macun değişimi yapın. Sosyal'de konu açarsanız bütçenize uygun macun önerisi yapılır. BAGAX Ahşap 5 Kademeli Laptop Soğutucu Laptop Standı Laptop Yükseltici Laptop Altlığı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL BAGAX Ahşap 5 Kademeli Laptop Soğutucu Laptop Standı Laptop Yükseltici Laptop Altlığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Bu tarz bir ürün alarak laptopu bir nebze de olsa havada kulllanmak fanları rahatlatacaktır.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2022 #14 ahmetsafa dedi: İşlemci modeli i5 9400h. 2 yıl dolu laptopu alalı. Genişletmek için tıkla... Hocam beninmki 94 oluyor demiştim ama şu an Valorant oynuyorum 71'in üstüne çıkmadı.
ahmetsafa dedi: İşlemci modeli i5 9400h. 2 yıl dolu laptopu alalı. Genişletmek için tıkla... Hocam beninmki 94 oluyor demiştim ama şu an Valorant oynuyorum 71'in üstüne çıkmadı.
mr.lightborn Yoctopat Katılım 23 Mayıs 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2023 #15 i7-12700H işlemci. RTX 3060 gibi bir sistemde Valorant'ta CPU 80-90 derece arası gidip geliyor ayrıca fan hızı da yüzde 80 altına inmiyor. Normal olduğunu sanmıyorum ama sebebini de bulamadım.
i7-12700H işlemci. RTX 3060 gibi bir sistemde Valorant'ta CPU 80-90 derece arası gidip geliyor ayrıca fan hızı da yüzde 80 altına inmiyor. Normal olduğunu sanmıyorum ama sebebini de bulamadım.