S Süleyma Centipat Katılım 7 Nisan 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2025 #1 Yeni gelen karşılaşma tekrarı modunda Crosshair kopyalayabiliyor muyuz, yapabiliyorsak nasıl?
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.938 Makaleler 5 Çözümler 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2025 #2 Sohbete girebiliyorsanız ve oyununuz Türkçe ise /nk yazabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Lahmacun60 Centipat Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 46 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 7 7700X Asus EX-B650M-V7 Palit RTX4070 SUPER Jetstream OC TwinMOS VOLTX DDR5 32GB (2x16GB) 6000Mhz Kingston NV3 1TB 6000-4000MB/s FSP CMT318 750W 80+ Bronze PCIE 5.0 Rainbow 4x120mm MidTower AIGO AI 360mm RGB Siyah Sıvı Soğutma Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2025 #3 Eğer Türkçe oynuyorsan öldükten sonra izlediğin kişinin crossunu kopyalamak için chate /nk yazman gerekli. Bu işlemden sonra cross kaydedilmiş nişangahların arasında seni bekliyor. Artı 0 Eksi
Eğer Türkçe oynuyorsan öldükten sonra izlediğin kişinin crossunu kopyalamak için chate /nk yazman gerekli. Bu işlemden sonra cross kaydedilmiş nişangahların arasında seni bekliyor.
Lientum Hectopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 1.018 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran kartı: AMD RX 550 4GB | İşlemci: i5-3570 (4x) | Ram: 12GB(8x4) DDR3 | Anakart: HP | Monitör: Lenovo Thinkvision 60Hz | Klavye: Gamepower Warlock Compact Red Switch | Mouse: Claw's Titan X1 | PSU: FEEL 460W MAX POWER Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2025 #4 Süleyma dedi: Yeni gelen karşılaşma tekrarı modunda Crosshair kopyalayabiliyor muyuz, yapabiliyorsak nasıl? Genişletmek için tıkla... Kişiyi izlemeye başlayıp /nk yaz daha sonra ayarlardan Crosshair kısmına girip oradan seç ismini vs. düzenle kullan. Artı 0 Eksi
Süleyma dedi: Yeni gelen karşılaşma tekrarı modunda Crosshair kopyalayabiliyor muyuz, yapabiliyorsak nasıl? Genişletmek için tıkla... Kişiyi izlemeye başlayıp /nk yaz daha sonra ayarlardan Crosshair kısmına girip oradan seç ismini vs. düzenle kullan.
KS KS S Süleyma Centipat Katılım 7 Nisan 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2025 #5 Damon Salvatore dedi: Sohbete girebiliyorsanız ve oyununuz Türkçe ise /nk yazabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Geçerli bir komut değil hatası veriyor. Lientum dedi: Kişiyi izlemeye başlayıp /nk yaz daha sonra ayarlardan Crosshair kısmına girip oradan seç ismini vs. düzenle kullan. Genişletmek için tıkla... Maalesef geçerli bir komut değil hatası veriyor, hayır öyle bir cross ki internette de bulamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Eylül 2025 Artı 0 Eksi
Damon Salvatore dedi: Sohbete girebiliyorsanız ve oyununuz Türkçe ise /nk yazabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Geçerli bir komut değil hatası veriyor. Lientum dedi: Kişiyi izlemeye başlayıp /nk yaz daha sonra ayarlardan Crosshair kısmına girip oradan seç ismini vs. düzenle kullan. Genişletmek için tıkla... Maalesef geçerli bir komut değil hatası veriyor, hayır öyle bir cross ki internette de bulamadım.