AOC 27" C27G2AE 165Hz 1ms 2xHDMI DP VGA VA FHD FreeSync Premium Curved Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile C27G2AE/BK ITOPYA'da.
www.itopya.com
Son bir sorum daha var, ilk kez monitör alıyorum inç karşılığını bilmiyorum bu monitörlerden birini alacağım fakat.
23" küçük mü gelir veya 27" büyük mü gelir bilmiyorum, kaç inç monitör standarttır?
Curved monitör bu tarz oyunlar için daha rahat olur. Çünkü ekranın her tarafını görebiliyorsunuz gözünüze aynı açı ile geliyor. Boyuta gelecek olursak 27 mi 24 inç mi bu tamamen sana kalmış esporcular genelde 24 inç tercih eder. Hangisinde rahat hissedeceksen onu al. Bana kalırsa bana 27 inç büyük geliyor. Zaten şu an 24 kullanıyorum.
Curved monitör bu tarz oyunlar için daha rahat olur. Çünkü ekranın her tarafını görebiliyorsunuz gözünüze aynı açı ile geliyor. Boyuta gelecek olursak 27 mi 24 inç mi bu tamamen sana kalmış esporcular genelde 24 inç tercih eder. Hangisinde rahat hissedeceksen onu al. Bana kalırsa bana 27 inç büyük geliyor. Zaten şu an 24 kullanıyorum.
Düz monitörle her yöne rahat bakamazsın ama Curved monitörde görüş açınız daha geniş olur. Gözünüzü kaydırmanıza gerek kalmaz. Oyun için Curved monitör öneriliyor zaten.