ZIbabuvj Centipat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #1 Merhaba arkadaşlar bugün oyun oynadım gün boyu ardından bilgisayarı bıraktım. Geri açtığımda şu hatayla karşılaştım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mayıs 2023
Merhaba arkadaşlar bugün oyun oynadım gün boyu ardından bilgisayarı bıraktım. Geri açtığımda şu hatayla karşılaştım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
EkmekArasıRam Decipat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 2.374 Makaleler 15 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri 1 adet ekmek. 5-6 Tane ram. Cinsiyet Erkek Meslek Freelancer 7 Mayıs 2023 #2 ZIbabuvj dedi: Merhaba arkadaşlar bugün oyun oynadım gün boyu ardından bilgisayarı bıraktım. Geri açtığımda şu hatayla karşılaştım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ekran kartını ve oyunu güncelle. Artı 0 Eksi
ZIbabuvj dedi: Merhaba arkadaşlar bugün oyun oynadım gün boyu ardından bilgisayarı bıraktım. Geri açtığımda şu hatayla karşılaştım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ekran kartını ve oyunu güncelle.
KS KS ZIbabuvj Centipat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #3 EkmekArasıRam dedi: Ekran kartını ve oyunu güncelle. Genişletmek için tıkla... Ekran kartımı nasıl güncelleyeceğim ki? EkmekArasıRam dedi: Ekran kartını ve oyunu güncelle. Genişletmek için tıkla... Zaten güncelmiş. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mayıs 2023 Artı 0 Eksi
EkmekArasıRam dedi: Ekran kartını ve oyunu güncelle. Genişletmek için tıkla... Ekran kartımı nasıl güncelleyeceğim ki? EkmekArasıRam dedi: Ekran kartını ve oyunu güncelle. Genişletmek için tıkla... Zaten güncelmiş.
EkmekArasıRam Decipat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 2.374 Makaleler 15 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri 1 adet ekmek. 5-6 Tane ram. Cinsiyet Erkek Meslek Freelancer 7 Mayıs 2023 #4 @ZIbabuvj denetim masasından. Lütfen türkçe kullanımınıza dikkat edin. Artı 0 Eksi