Oyeyxyjwkd Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 58 20 Ağustos 2024 #1 Olay geç saatlerde Valorant oynarken adam çok konuştuğu için ya bir sus ya dedim. Adam konuşamadan remake verildi. Bu hakaret sayılır mı?
Olay geç saatlerde Valorant oynarken adam çok konuştuğu için ya bir sus ya dedim. Adam konuşamadan remake verildi. Bu hakaret sayılır mı?
7 791374 Picopat Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 429 Çözümler 1 20 Ağustos 2024 #2 Oyeyxyjwkd dedi: Olay geç saatlerde Valorant oynarken adam çok konuştuğu için ya bir sus ya dedim. Adam konuşamadan remake verildi. Bu hakaret sayılır mı? Genişletmek için tıkla... Kimse kimseye sus dediği için dava yemez.Dava açılsa bile hakimler bunla uğraşmaz.
Oyeyxyjwkd dedi: Olay geç saatlerde Valorant oynarken adam çok konuştuğu için ya bir sus ya dedim. Adam konuşamadan remake verildi. Bu hakaret sayılır mı? Genişletmek için tıkla... Kimse kimseye sus dediği için dava yemez.Dava açılsa bile hakimler bunla uğraşmaz.
Quitahditale Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 840 Çözümler 3 20 Ağustos 2024 #3 Oyeyxyjwkd dedi: Olay geç saatlerde Valorant oynarken adam çok konuştuğu için ya bir sus ya dedim. Adam konuşamadan remake verildi. Bu hakaret sayılır mı? Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey olmaz.
Oyeyxyjwkd dedi: Olay geç saatlerde Valorant oynarken adam çok konuştuğu için ya bir sus ya dedim. Adam konuşamadan remake verildi. Bu hakaret sayılır mı? Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey olmaz.
efx2m Attopat Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2024 #4 Bu zamanda salak deme bile suç artık ama sus pek mümkün değil gibi
Reend Kilopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.331 Makaleler 1 Çözümler 53 Yer Diyarbakır Daha fazla Sistem Özellikleri 4GB RAM DDR3 Intel I3-4010 CPU 1.7Ghz Intel HD Graphics 4400 128GB SSD Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2024 #5 Üstteki arkadaşa katılıyorum hocam saçma bir soru biraz. Sus ya tabii ki hakaret değil.
sado01 Decapat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 2.797 Çözümler 20 20 Ağustos 2024 #6 Hocam küfürden bile dava yemeniz zor böyle oyunlarda hele hele "sus"dan bahsetmiyorum.
Malware.AI Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 2.787 Makaleler 7 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2024 #7 Hocam sizde bir susun ya (!). Valorant'dan bulamıyorlar diye biliyorum zaten, tam emin değilim ama. Zaten bulsa da uğraşmaz büyük ihtimalle, kim ne uğraşacak?
Hocam sizde bir susun ya (!). Valorant'dan bulamıyorlar diye biliyorum zaten, tam emin değilim ama. Zaten bulsa da uğraşmaz büyük ihtimalle, kim ne uğraşacak?
Carti Hectopat Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 162 Çözümler 1 20 Ağustos 2024 #8 Geçmiş olsun öncelikle. Bir arkadaşımın başına geldi. 1 yıl hapis cezası yedi ama para cezasına çevirildi karşı taraf uğraşmaz ise bir şey olmaz.
Geçmiş olsun öncelikle. Bir arkadaşımın başına geldi. 1 yıl hapis cezası yedi ama para cezasına çevirildi karşı taraf uğraşmaz ise bir şey olmaz.
Quitahditale Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 840 Çözümler 3 20 Ağustos 2024 #9 Carti dedi: Geçmiş olsun öncelikle. Bir arkadaşımın başına geldi. 1 yıl hapis cezası yedi ama para cezasına çevirildi karşı taraf uğraşmaz ise bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Kim bilir ne dedi arkadaşınız.
Carti dedi: Geçmiş olsun öncelikle. Bir arkadaşımın başına geldi. 1 yıl hapis cezası yedi ama para cezasına çevirildi karşı taraf uğraşmaz ise bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Kim bilir ne dedi arkadaşınız.
Carti Hectopat Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 162 Çözümler 1 20 Ağustos 2024 #10 Quitahditale dedi: Kim bilir ne dedi arkadaşınız. Genişletmek için tıkla... Annesine sövdü.