Hocam aynısı bende de var. Bu konuyu bende açacaktım, Valorant CS:GO aksine boğaz tarafına vurunca bile HS sayıyor o yüzden crosunuzu büyük kullanın derim. Size bir cross vereceğim. Bunu kullanmanızı tavsiye ederim.
0;P;h; 0; 0t; 3; 0l; 5; 0o; 2; 0a; 1; 0F; 0; 1b; 0
Hocam ben şöyle bir şey söylemek istiyorum:
%80 ihtimalle fareniz size güven vermiyor. Güven vermiyor derken siz ne dediğimi anlayacaksınızdır. Ve de analizlerime göre yüksek ihtimalle karşı rakibe odaklanmaktan çok mainin yeteneklerine odaklanıyorsunuz.
Örneğin, fade seçtiniz, maç başlar başlamaz içinizde bir dürtü var şunu e skilini atayım falan o sırada vuruluyorsunuz.
Black bar kullanıyorsanız kesinlikle önermiyorum.
Monitörünüz 1280x1024 destekliyorsa 5:3 oynayın, inanılmaz bir şekilde oyunu iyi oynayacaksınız eminim.
Monitörünüz 1920x1080 ise, 1440PX1080p oynayın.
4:3 veya 5:3 ün CS:GO gibi kafa oranları büyümüyor ama steetch dediğimiz genişleme olayı var ve size inanılmaz bir hype veriyor, adam vurmak istiyorsunuz.
4:3 veya 5:3 yaptığınız halde Black bar sorunu varsa;
Ekran kartınız AMD ise AMD Adrenalin ayarlarından Valorant'a girip ölçekleme modunu tam ekran yapın.
Ekran kartınız NVIDIA ise şu videoyu izleyin:
Büyük ihtimalle 100TL altı gibi mouse kullanıyorsunuz ve mouse size güven vermiyor. Güzel bir mouse ve mouse pad alıp her oyuna girince 10 dakika poligonda vakit harcayın Jett ile,
Rankım Gold 2 fakat oyunu betadan beri oyuyorum. 5:3 ayarımı bozduktan sonra eski haline getiremedim ve Black barlı oynamak zorunda kaldım. Gold da takılı kaldım. Eminim yücelik olurdum bende ya da diamond arası.
Mousenizi 800 ya da 400 DPI olsun. Orta bir sesns ayarı yapın poligonda 0, 60 vb.