Valorant'ta dereceli yerine derecesiz girmek

ysfakbyr06

Kilopat
Valorant'ta 25 seviye oldum halen derecesiz oynuyorum dereceli girmeye çekiniyorum karşı takımlar hard oynar diye ne yapmalı yım?

Derecen yoksa gir birkaç el oyna Silver falan atar zaten ortalama bir oyuncuysan. Derecen belli olmadan önce karşındaki adamların çoğu kolsuz olacaklar zaten endişeye gerek yok.

bendede bu vardı 7 8 ay derecesizden sonra dereceli başladım daha hazır olmadıgını dusunuyorsan 7 8 ay derecesiz oyna aimi gelistir derim

Fazla oynamıyorum internet cafede 1 saat oynuyorum çıkıyorum bazen çok kötü oynuyorum bazen de MVP oluyorum
İstiyorsanız girin dereceli,takmayın kafaya ister hata yaptınız diye küfür etsinler fln.Karşı takım hard ounasın birşey olmaz eğlencenize bakın.

Derecen yoksa gir birkaç el oyna Silver falan atar zaten ortalama bir oyuncuysan. Derecen belli olmadan önce karşındaki adamların çoğu kolsuz olacaklar zaten endişeye gerek yok.

Oyunu fazla oynamıyorum 2 günden beri oynuyorum net cafede 1 ya da 2 el oynayıp çıkıyorum her maçta iyi oynayamıyorum ama bazen MVP oluyorum bazen de sonuncu ne yapmalıyım?

Oyunu fazla oynamıyorum 2 günden beri oynuyorum net cafede 1 ya da 2 el oynayıp çıkıyorum her maçta iyi oynayamıyorum ama bazen MVP oluyorum bazen de sonuncu ne yapmalıyım?

Aim çalışabilirsin. Yetenekleri kullanmayı öğrenebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…