Merhaba dostlar, Valorant'ta pingim aniden 10 stabilken 19 25 36 50 bazen 100 cikiyor iniyor. Hiç stabil gitmiyor ve bu durum Windows 11'den sonra karşıma çıkmaya başladı. İnternetim TurkNet GigaFiber stabilite testi yaptım sonuclar gayet iyi, bir sorun yok.
Bazen VAN185 VAN-102'den oyundan atılıp atılıp duruyorum kendi hesabimda. Yücelik bir hesapta rekabetçi girip girip 1 hafta ban yemeyi başardım bu sebepten dolayı ben de yan hesabımdan giriyorum. Bugün yine atılıp atılıp durdum maçlarda ani takılmalar falan cok sinirimi bozmaya başladı artık ve bugün 2 kere gorseldeki uyarıyı aldım. Sanırım oyundan atıldığım için aldım bunu. Artık ban yiyeceğim diye endişeleniyorum.
Sistem kaynaklı bir sorun olabilir mi diye düşünüyorum. Belki yetmiyordur sistemim diye RX 570 i3 8100F bir arkadaşımda da benim sistemin aynısından var ama onda bir sorun yok. İslemci kullanimim yuzunden Alt Tab attığım zaman Windows'ta hiçbir şey yapamiyorum. Dosya Gezgini bile 20 saniyede açılıyor, mouse falan takılıyor kablosuz. Muhtemelen islemci kullanımından kaynaklı ama neden pinge etkisi olsun? Umarim bir cozume ulaşırız, yardımlarınızı bekliyorum hocalarım.